‘AS Roma wil Europees kampioen van Paris Saint-Germain overnemen’

Foto: ‘AS Roma wil Europees kampioen van Paris Saint-Germain overnemen’

Het AS Roma van José Mourinho heeft interesse in Renato Sanches. De Portugese middenvelder is op een dood spoor gekomen bij Paris Saint-Germain en lijkt na één seizoen alweer open te staan voor een vertrek uit Parijs. Omdat de Europees kampioen van 2016 een contract heeft tot medio 2027 kan dit een lastig verhaal worden.

Verkeerde keuze

Renato Sanches brak door tijdens het Europees kampioenschap van 2016 en door zijn prestaties op dat toernooi vertrok hij in die zomer naar Bayern München. Na een mindere periode in München vertrok de Portugees uiteindelijk naar Lille in Frankrijk. Hier wist hij verrassenderwijs de Ligue 1 te winnen met de ploeg. Door zijn uitstekende prestaties bij Lille was Paris Saint-Germain geïnteresseerd in de speler, waarna Sanches in 2022 werd aangetrokken door PSG. In zijn eerste seizoen in Parijs komt de middenvelder nauwelijks tot spelen toe. Sanches speelde uiteindelijk 27 wedstrijden voor PSG, waarvan hij maar één keer negentig minuten bleef staan. Uiteindelijk diende de 25-jarige middenvelder vooral als wissel in Parijs.

Hier is de Portugees niet voor gekomen. Hij zou dan ook open staan voor een vroegtijdig vertrek uit Parijs. Fabrizio Romano geeft nu aan dat AS Roma wel geïnteresseerd zou zijn in de diensten van de middenvelder. Sanches is een krachtige middenvelder, die op het eerste oog dan ook goed zou passen bij de speelstijl van Mourinho. De Franse ploeg is nog niet uit over de rol van Sanches onder de nieuwe coach. Als Roma hem zou willen kopen of huren zullen ze met een aardig bedrag over de toonbank moeten komen.

Roma is een mooie club voor Sanches

  • Ja, hij is niet goed genoeg voor PSG
  • Nee, onder de nieuwe trainer kan Sanches belangrijk worden voor PSG
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie