Ajax-ziekenboeg: updates over Bergwijn, Kaplan, Sutalo en Berghuis

Foto: Ajax-ziekenboeg: updates over Bergwijn, Kaplan, Sutalo en Berghuis

De ziekenboeg van AJax stroomde donderdag tegen Aston Villa nóg verder vol; Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan én Josip Sutalo vielen geblesseerd uit. Steven Bergwijn en Steven Bergwijn waren er in Engeland sowieso al niet bij door kwetsuren.

Ahmetcan Kaplan en Steven Bergwijn lijken er zondag weer bij te zijn tegen Sparta

Over Kaplan begint coach John van ‘t Schip vrijdagmiddag: “Wat ik van de dokter begreep gaat het nu redelijk met hem. Er is een kans dat hij er zondag bij is.” Dan wacht Sparta-uit. “Als alles zo doorgaat is Bergwijn er zondag hopelijk bij. Maar hij gaat sowieso geen negentig minuten spelen. De kans is wel klein dat Steven Berghuis erbij is tegen Sparta. Sutalo viel ook uit, dat moeten we even bekijken.”

Van ‘t Schip wil een goede reactie zien na de vervelende veegpartij in Birmingham. “In het verleden is gebleken dat teams het lastig hebben na een Europese wedstrijd. Dat mag geen excuus zijn en we moeten er zondag gewoon weer staan tegen Sparta. Het is belangrijk om drie punten te halen om te zorgen dat we die vijfde plek weten vast te houden.”

De coach verwacht een Sparta dat er op gaat klappen. “Ze weten dat we donderdag gespeeld hebben. Ze hebben een mindere periode achter de rug en willen weer voor een ommekeer zorgen. Wij moeten zorgen dat we de wedstrijd winnen door er mentaal ook honderd procent te staan.”

Ajax gaat verliezen op Het Kasteel

  • Ja
  • Nee
432+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie