‘Ajax wil naast Kluivert nóg een oude bekende terughalen’

Foto: ‘Ajax wil naast Kluivert nóg een oude bekende terughalen’

Vorige week verschenen er plots de hardnekkige geruchten dat Ajax interesse heeft in Justin Kluivert, die dit seizoen een lichtpuntje is bij het verder erg matig draaiende Valencia CF. En volgens Football Insider staat ook Donny van de Beek op het verlanglijstje.

‘Ajax wil Donny van de Beek terughalen van Manchester United’

Door een knieblessure die Van de Beek in januari jongstleden opliep is zijn seizoen al ten einde, en mogelijk daarmee ook zijn hele periode bij Manchester United. De middenvelder uit Nijkerkerveen speelde sowieso al weinig onder trainer Erik ten Hag, door zijn lange absentie is de situatie er niet beter op geworden. Daar zou Ajax van willen gaan profiteren.

Er zou serieuze belangstelling zijn in een reünie met de 25-jarige Nederlander. Groot obstakel kan wel de vraagprijs gaan worden; die wordt ingeschat op zo’n 25 miljoen euro. Zelf betaalde United nog veertig miljoen aan Ajax voor Van de Beek, die nog tot medio 2025 vastligt op Old Trafford.

Ten Hag hint op vertrek Van de Beek komende zomer

Trainer Ten Hag zei onlangs nog op ViaPlay over Van de Beek: “Het was op een voor hem slecht moment (de blessure, red.) Dat moment is altijd slecht natuurlijk, maar hij heeft moeilijke jaren gehad hier. Dan komt er een manager die hem probeert te integreren in de ploeg en hij was op de goede weg, maar deze blessure heeft hem totaal teruggeworpen. Vervolgens ontwikkelt het team zich door. Wij moeten na dit seizoen goed evalueren hoe we met elkaar verder gaan.”

Ajax moet Van de Beek terughalen

  • Eens
  • Oneens
1593+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie