‘Ajax krijgt nieuwe concurrent in strijd om Karsdorp’

Foto: ‘Ajax krijgt nieuwe concurrent in strijd om Karsdorp’

Wil Ajax werk maken van de komst van Rick Karsdorp, dan moet het rekening houden met serieuze concurrentie. Ook Olympique Marseille is geïnteresseerd in de diensten van de rechtervleugelverdediger meldt Foot Mercato.

Karsdorp mag bij AS Roma vertrekken, waar hij in onmin leeft met trainer José Mourinho. De rechtsback heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor de Italiaanse Serie A-club wel een transfersom wil ontvangen voor Karsdorp. De 27-jarige rechtsback zou ongeveer voor een bedrag van tien miljoen euro mogen vertrekken.

Interesse in Karsdorp

Ook Juventus zou een gegadigde zijn, dat volgens La Gazzetta dello Sport wil inzetten op een ruildeal. Naar verluidt zijn beide clubs voornemens om een ruildeal te sluiten, waarbij Mattia De Sciglio de omgekeerde route moet bewandelen. Voor alle partijen zou dat een win-winsituatie zijn.

Eerder meldde 1908.nl al dat Karsdorp in de belangstelling van Ajax zou staan. “In de zoektocht naar een nieuwe club is de 27-jarige rechtsback in gesprek geraakt met Ajax. Dat melden bronnen aan deze site. (…) De huidige nummer twee van de Eredivisie is de markt oriënterend aan het verkennen voor mogelijke versterking op de rechtsbackpositie. Aan Amsterdamse zijde hebben de technische mensen minimaal één gesprek gevoerd met kamp Karsdorp.”

Stadio Olimpico, Rome

Serie A

4 januari 2023

16:30

Roma
Bologna
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 januari 2023 15:40.

Moet Ajax Karsdorp proberen te halen?

  • Ja, dat zou een goede aanwinst zijn
  • Nee, absoluut niet doen
791+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie