TRANSFERUURTJE: Transfers Karlsson, Antony en Memphis

Foto: TRANSFERUURTJE: Transfers Karlsson, Antony en Memphis

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

AZ is er alles aangelegen om de huidige selectie intact te houden. Zo zou de Alkmaarse club biedingen op Jesper Karlsson hebben afgeslagen en mag ook Tijjani Reinders niet naar FC Twente vertrekken. Daarnaast waagde AZ nog een poging om Sergio Padt op te halen uit Bulgarije. Volgens De Telegraaf heeft de Alkmaarse club biedingen van vijftien miljoen euro afgeslagen op Karlsson, die in de nadrukkelijke belangstelling stond van Celta de Vigo en AFC Bournemouth.

Perr Schuurs gaat Ajax definitief inruilen voor Torino. Met dat nieuws komt transferexpert Fabrizio Romano woensdag naar buiten. Volgens Romano vliegt Schuurs woensdag naar Italië om daar een medische keuring te ondergaan. Doorstaat Schuurs de keuring dan tekent de verdediger een meerjarig contract in Turijn. Romano meldt dat Ajax een bedrag van totaal twaalf miljoen euro ontvangt, mits alle bonussen worden behaald.

Het moet gek lopen wil Antony Ajax deze transferperiode nog verlaten voor een Europese grootmacht: Manchester United lijkt in ieder geval geen kans meer te maken op zijn handtekening. Maar dat de rechtsbuiten óóit een megatransfer maakt staat natuurlijk wel vast… Volgens het Spaanse medium Defensa Central wordt Real Madrid steeds warmer voor de komst van de international van Brazilië. En dan niet per direct, maar in 2023, na het wereldkampioenschap in Qatar of in de volgende zomer.

Feyenoord raakt voor 1 september mogelijk nog twee belangrijke spelers kwijt. Naast Fredrik Aursnes (Benfica) lonkt er ook voor Orkun Kökcü een nieuw avontuur. Transferspecialist Gianluca Di Marzio heeft vernomen dat Fiorentina serieus aan de Feyenoord-middenvelder denkt. Antonin Barak (Hellas Verona) geldt als topkandidaat, maar er worden ook andere opties overwogen in Florence. Ook Nedim Bajrami (Empoli) en Kökcü staan op de shortlist bij de Europese opponent van FC Twente.

Buitenland:

Memphis Depay staat op het punt om FC Barcelona in te ruilen voor Juventus. Naar verluidt zit de transfer in een afrondende fase en lijkt het officiële statement een kwestie van tijd. SPORT meldt dat advocaat Sebastien Ledure dinsdag namens Memphis in gesprek is met FC Barcelona. Beide partijen hopen definitief tot overeenstemming te komen over het ontbinden van zijn contract. Juventus kan hem daarna transfervrij aan de selectie toevoegen.

De transfermarkt is nog maar een week of twee geopend, maar Justin Kluivert staat nog altijd op de loonlijst van AS Roma. Zijn transfer naar de Premier League dreigt zelfs af te ketsen. De onderhandelingen van Fulham FC met de Romeinen verlopen uiterst moeizaam. The Evening Standard heeft zelfs vernomen dat een deal dreigt af te ketsen. AS Roma wil Kluivert best verhuren aan de Londenaren, maar eisen wel een verplichte optie tot koop. Het zou gaan om een bedrag van tien miljoen euro en dat is voor Fulham (nog) geen optie.

TIP: Wint Fulham van Brentford? Win 2,50 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Speelt Karlsson het seizoen ‘gewoon’ uit bij AZ?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

06:38
158+
‘Verrassende naam op trainerslijst Ajax’
23:45
133+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
129+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
48+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
69+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
350+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
73+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
106+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
338+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
92+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
1435+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
185+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
50+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
539+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
826+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
125+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
226+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
48+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
337+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
13+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie