Glunderende Max beschermt blunderende Benítez: ‘Staat er volgende week weer’

Foto: Glunderende Max beschermt blunderende Benítez: ‘Staat er volgende week weer’

PSV en Rangers FC maakten er dinsdagavond een vermakelijke voetbalavond van op Ibrox. Beide ploegen hielden elkaar uiteindelijk in evenwicht (2-2), waardoor er volgende week in Eindhoven nog een spannende return wacht. Ook Philipp Max had genoten van het spektakelstuk, die tevens een lans brak voor zijn doelman Walter Benítez.

De doelman ging gruwelijk in de fout bij de 2-1 van Rangers, maar Max nam na afloop op de persconferentie van het duel zijn doelman niks kwalijk. “Dit is voetbal. Walter had ook veel mooie reddingen. Dit hele seizoen ook al. Ook al is dat nog kort, hij redde ons al vaak.” De linksback verwacht dat zijn doelman er volgende week gewoon weer staat. “We zijn één team. Iedereen geeft alles en soms gebeurt dit. Nu overkwam het Walter. In Eindhoven gaat hij laten zien een geweldige keeper te zijn, dat weet ik zeker.”

Geen gelopen koers

Max had genoten van de wedstrijd en de fantastische atmosfeer die in het stadion hing. “Ik had veel plezier vandaag in de strijd die we met Rangers uitvochten. Eigenlijk kijk ik nu al vooruit naar de volgende wedstrijd. Er is een grote kans dat we bijzonders bereiken.” Toch denkt de vleugelverdediger dat het nog geen gelopen koers is. “Al denk ik dat er qua krachtsverhoudingen niets verandert als Rangers naar ons komt. Het gaat heel zwaar worden, heel intens. Beide teams weten nu hoe ze elkaar moeten bestrijden en het ligt dicht bij elkaar.”

TIP: PSV opnieuw bekerwinnaar? Win vier keer je inleg via Unibet!

Had PSV gewonnen als Benitez geen blunder had gemaakt?

  • Ja
  • Nee, Rangers had gewonnen
  • Nee, was anders ook geëindigd in een gelijkspel
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie