‘Opvolger Slot bij Feyenoord al bekend’

Foto: ‘Opvolger Slot bij Feyenoord al bekend’

Bij Feyenoord hoopt men nog jarenlang te mogen genieten van Arne Slot als trainer, maar als er ooit een dag komt dat hij toch besluit te vertrekken, vermoeden velen dat Kees van Wonderen zijn opvolger zal gaan worden in De Kuip.

Van Wonderen, die als speler de UEFA Cup won met Feyenoord en bij zijn eerste trainersklus (Go Ahead Eagles) gelijk veel indruk maakte, is tegenwoordig eindverantwoordelijke van sc Heerenveen. Wie weet is een terugkeer in Zuid zijn volgende uitdaging.

“Ik ben geen planner”, reageert Van Wonderen bij RTV Rijnmond. “Mensen suggereren vaak dat ik ooit de nieuwe trainer van Feyenoord word, maar ik houd dat altijd af. Dat is niet te plannen. Wat er in de toekomst wacht, ben ik niet mee bezig. Ik leef in het heden en wil lol hebben in wat ik doe.”


Feyenoord – Heerenveen

Met Heerenveen treft hij vanavond zijn grote liefde. “Heerenveen is van origine uit een club die vast in de subtop hoorde. Dat was wel in een tijd waarbij de begroting iets meer dan 30 miljoen euro was. Nu is dat iets meer dan de helft. Daar is wel wat gebeurd. Ik zie een enorme uitdaging om de club naar een hoger niveau te helpen en om de spelers en het elftal te ontwikkelen.”

Over de clash van vanavond tot slot: “Feyenoord oogt verder in hun proces. De staf gaat daar zijn tweede seizoen in. De manier van werken en spelen is bij de meeste spelers bekend. Tegen Vitesse kwamen ze vanuit tegenslag knap terug. Er zit veel kwaliteit in de ploeg: dat is duidelijk. We moeten als team opereren en georganiseerd spelen. En dan langzaam ons eigen spel spelen en durven te voetballen. Dat willen we.” De aftrap is om 21:00 uur.

TIP: Eindigt Feyenoord-Heerenveen in 2-1? Win 8,50 keer je inleg via Unibet!

Is Van Wonderen straks de opvolger van Slot bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
363+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie