“Ja, Feyenoord heeft zich bij ons gemeld”

Foto: “Ja, Feyenoord heeft zich bij ons gemeld”

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Feyenoord in de komende week afscheid gaat nemen van Fredrik Aursnes, die voor vijftien miljoen euro naar SL Benfica kan verkassen. Een belangrijke kandidaat voor de opvolging is Ramiz Zerrouki, van FC Twente.

De Telegraaf pakte vanochtend uit met het nieuws dat de 24-jarige Algerijn hoog op het verlanglijstje staat in Rotterdam, na zijn geweldige seizoen in Enschede. Aldaar ligt hij nog tot medio 2024 vast. De krant schrijft verder dat de vraagprijs ‘wel meer dan drie of vier miljoen euro zal bedragen’. Gespeculeerd wordt over ‘een Quinten Timber-achtig bedrag’; voor hem betaalde Feyenoord ruim acht miljoen euro.

In gesprek met journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost reageert directeur Jan Streuer van FC Twente kort: “Ja, ze hebben zich ook bij ons gemeld. Een club mag natuurlijk geïnteresseerd zijn. Ik wacht het af.” Eerder klapten onderhandelingen tussen Streuer en Feyenoord over mees Hilgers al. De club uit Enschede vroeg een veel te hoge transfersom voor de verdediger.

Aursnes

Oefenmeester Arne Slot zei gisteren vlak voor de oefennederlaag tegen Osasuna al op ESPN: “Aursnes is een zeer goede speler. Fredrik en Quinten (Timber, red.) kunnen denk ik uitstekend samenspelen. Dan kan Orkun Kökcü nog daarvoor of daarnaast het creatieve oppakken/ Maar áls het zo is – als, als als – dat Fredrik weggaat, dan gaan wij daar honderd procent zeker een nieuwe speler voor aantrekken.”

TIP: Verdubbel je inleg als Feyenoord van Vitesse wint!

Moet Feyenoord voor Zerrouki gaan?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
207+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie