‘Zware concurrentie in PSV-strijd om Simons’

Foto: ‘Zware concurrentie in PSV-strijd om Simons’

Xavi Simons staat al jarenlang bekend als één van de grotere talenten van Nederland, maar een doorbraak bij Paris Saint-Germain is er nog niet van gekomen. Mogelijk kiest de centrale middenvelder deze zomer eieren voor zijn geld met een terugkeer naar Nederland.

Volgens diverse media, waaronder het Eindhovens Dagblad en Voetbal International, melden vandaag namelijk dat PSV interesse in hem heeft. Simons wordt gezien als een mogelijke opvolger van Mario Götze, terwijl ook Ibrahim Sangaré en Eríck Gutiérrez erg gewild zijn.

Drie jaar geleden verruilde Simons FC Barcelona voor PSG. De laatste maanden kwam hij steeds meer aan spelen toe onder Mauricio Pochettino, maar een vaste basisplaats is door de moordende concurrentie bij de Franse landskampioen nog altijd ver weg.

Uiteindelijk stokte de teller van Simons op elf wedstrijden tot dusver, waarvan negen in het meest recente seizoen. Hij kan tevens uit de voeten in de voorhoede. Zijn contract bij PSG loopt deze zomer af. De Fransen willen wel met hem door, maar mogelijk brengt PSV hem op andere gedachtes.

UPDATE 25/6

Het vastleggen van Xavi Simons gaat voor PSV nog een stevige opgave worden. De Telegraaf meldt dat de Eindhovenaren wel al in gesprek zijn met het management van de middenvelder, maar naast PSG – dat zijn contract wil verlengen- hebben ook Bayer Leverkusen en zijn vorige club FC Barcelona serieuze interesse in hem, weet de krant.

TIP: Ruim een verzesvoudiging van je inleg als PSV kampioen wordt komend seizoen!

Zie jij Simons wel bij PSV tekenen?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie