‘Guus Til blijft mogelijk tóch in Eredivisie’

Foto: ‘Guus Til blijft mogelijk tóch in Eredivisie’

Onlangs werd bekend dat Spartak Moskou niet mee wil werken aan een nieuw verhuur van Guus Til. Omdat Feyenoord een permanente deal niet kan betalen, leek het huwelijk te zijn gestrand. Maar Leonid Slutsky, Russische coach van Rubin Kazan en in het verleden Vitesse, voorspelt tóch een opening.

Hij buigt zich op de website van Rubin Kazan over de situatie met buitenlandse spelers, die Rusland wegens de oorlog willen verlaten. “In theorie zijn er drie opties. De eerste is dat de buitenlandse spelers transfervrij worden. De tweede is dat hun contracten, bijvoorbeeld voor een jaar, worden opgeschort omdat onze clubs toch van Europese competities zijn uitgesloten. Of de spelers wordt verteld dat ze per 1 juli gewoon moeten terugkomen.”

Slutsky, die met Rubin Kazan degradeerde, vreest het ergste voor Russische clubs. “Welke kant het opgaat is moeilijk te zeggen. Maar mijn voorspelling is de tweede optie. De vraag is alleen voor hoelang.”

Arnesen hoopt

Feyenoord-directeur Frank Arnesen sprak onlangs in het Algemeen Dagblad al van ‘een lastige situatie’. “Niemand mag nu zakendoen met die clubs, want je kunt geen geld overmaken of geld van ze ontvangen. Ik verwacht niet dat spelers daar transfervrij weg mogen, maar misschien zijn er wel andere mogelijkheden.”

TIP: Bij Circus pak jij ook volgend seizoen winst bij drie punten voor Feyenoord!

Speelt Guus Til volgend seizoen nog bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
672+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie