‘Feyenoord-drama voor en door Arne Slot’

Foto: ‘Feyenoord-drama voor en door Arne Slot’

Feyenoord heeft dit seizoen veel goodwill gekweekt, maar heeft daarmee ook de aandacht op zich gevestigd. Mike Snoei is bang dat verschillende smaakmakers deze zomer hun status verzilveren op de transfermarkt en dat Arne Slot daardoor óók sceptisch gaat worden.

Snoei raakte onder de indruk van spelers als Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia en Orkun Kökcü. “Allemaal rond de 21 en ze hebben laten zien dat ze internationaal niet alleen meekunnen, maar Feyenoord er ook heel vaak doorheen gesleept hebben. Bijlow even weggevallen, maar zelfs in het Nederlands elftal gekomen”, zo vertelt de voetbaltrainer/analist aan RTV Rijnmond.

“Er staat een grote groep jonge spelers, naast bekende namen die het gewoon goed gedaan hebben. Die hebben de club wel weer op de kaart gezet, vooral door hun prima ontwikkeling”, weet Snoei, die erop wijst dat buitenlandse clubs dat ook zien. “Ik ben er echt bang voor. Ik denk dat de betere clubs van Europa, niet de absolute top, zullen gaan kijken wat er te halen valt bij Feyenoord. Die gaan toch proberen die jonge jongens weg te halen.”

Snoei is bang dat zelfs Arne Slot om die reden zou kunnen vertrekken. “Ze willen weer verlengen met Slot omdat hij zo goed bij de club past en hij doet het uitstekend. Ik denk dat als Slot steeds weer vijf of zes nieuwe namen moet gaan neerzetten, dat hij dan ook denkt: ‘Ik zou wel eens ergens naartoe willen werken en wat vast willen houden’. Dat je alleen maar hoeft door te selecteren op de posities die wat minder ingevuld zijn.”

TIP: Nederland wereldkampioen? Win dertien keer je inleg bij bet365!

Eens?

  • Ja
  • Nee
549+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie