Van Gaal daagt Janssen uit: ‘Eens kijken of je dit volhoudt’

Foto: Van Gaal daagt Janssen uit: ‘Eens kijken of je dit volhoudt’

Het zou zomaar kunnen dat Vincent Janssen komend weekend tegen Polen speelminuten gaat maken voor het Nederlands elftal. De spits trainde vandaag namelijk volop mee onder leiding van Louis van Gaal en Danny Blind.

Janssen ‘oefent met de reserves van het gewonnen uitduel van woensdag met Wales’, schrift De Telegraaf vandaag. “De basisspelers van de wedstrijd in het Cardiff City Stadium krijgen rust van bondscoach Louis van Gaal.”

Kersvers getrouwd

Vijf jaar geleden speelde Janssen voor het laatst in het oranje. “De spits, uitkomend voor het Mexicaanse Monterrey, trouwde afgelopen weekend in de Verenigde Staten. Hij hoefde zich pas dinsdag in Zeist te melden. Van Gaal besloot hem nog niet mee naar Wales te nemen. Janssen trainde woensdag individueel in Zeist.”

De ochtendkrant besluit: “Nederland is na de uitduels met België (1-4) en Wales (1-2) nog zonder puntenverlies in de Nations League. Polen won het eerste duel van de tweede keus van Wales (2-1), maar ging woensdag hard onderuit tegen België (6-1). Oranje ontvangt Polen in een uitverkochte Kuip. Ook het thuisduel van dinsdag met Wales wordt in Rotterdam afgewerkt.”

TIP: Stunt Polen tegen Nederland? Dat is minimaal 4.65x je inzet waard! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joris van Overeem (@jorisvanovereem)

Gaat Janssen minuten maken tegen Polen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
40+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie