‘Goede hoop op supertransfer De Ligt’

Foto: ‘Goede hoop op supertransfer De Ligt’

Het is rondom meerdere spelers van het Nederlands elftal momenteel erg onrustig betreft transfergeruchten. Niet alleen rond Frenkie de Jong en Steven Bergwijn, maar ook rond bijvoorbeeld Matthijs de Ligt. De mandekker kende een lastig jaar bij Juventus.

En volgens The Telegraph lonkt een oplossing, want Chelsea FC zou bijzonder gecharmeerd zijn van de oud-Ajacied. De Londenaren zoeken naar een opvolger van Antonio Rüdiger (transfervrij vertrokken naar Real Madrid) en De Ligt is een hoog aangeschreven kandidaat.

Todd Boehly, de nieuwe eigenaar van Chelsea, heeft ook Josko Gvardiol (RB Leipzig) op het lijstje, maar neigt vooralsnog meer naar De Ligt, die al sinds jaar en dag wordt gescout door The Blues. Hij kan er herenigd worden met oud-ploeggenoot Hakim Ziyech.

‘Juve twee jaar op rij niet goed genoeg’

Onlangs erkende De Ligt zelf al dat hij nog niet weet of hij ook volgend voetbaljaar bij Juventus speelt. “Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken. Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is”, zei hij bij de NOS.

TIP: Bij Circus krijg je ruim 2 keer je inleg als Oranje de nul weet te houden tegen Wales!

Zou Chelsea een goede stap zijn voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie