‘Sinisterra naar Champions League-club’

Foto: ‘Sinisterra naar Champions League-club’

Feyenoord raakt mogelijk een belangrijke kracht kwijt aan Olympique Marseille. De Franse subtopper kwalificeerde zich afgelopen seizoen voor de Champions League. Luis Sinisterra moet ervoor zorgen dat Marseille in het Miljardenbal aanvallend een vuist kan maken. 

Footmercato stelt dat de Fransen de Colombiaanse linksbuiten hoog op de verlanglijst hebben gezet. Bamba Dieng staat op het punt om te vertrekken uit bij de Ligue 1-ploeg en ook de toekomst van oud-Ajax-speler Arek MIlik is onzeker. Daardoor heeft Marseille vers bloed nodig in de aanval. 

Feyenoord 

Marseille ziet in Nederland overigens meer opties voor de aanval. Vitesse-spits Loïs Openda zou ook hoog op de verlanglijst staan. De oud-speler van Club Brugge lijkt sowieso een goedkopere optie dan de ster van Feyenoord. 

Sinisterra lijkt ook zonder de interesse van Marseille bezig aan zijn laatste weken bij Feyenooord. Verschillende Italiaanse verenigingen hebben interesse in de buitenspeler, terwijl vanuit Duitsland Bayer Leverkusen de afgelopen weken concreet in beeld is. 

De international van Colombia, die voor twee miljoen euro naar De Kuip kwam, ligt nog tot medio 2024 vast bij Feyenoord. Het ziet er niet naar uit dat Sinisterra die verbintenis gaat verlengen, waardoor Feyenoord aankomende zomer de beste zaken lijkt te kunnen doen. Sinisterra noteert een transferwaarde van 18 miljoen euro, waardoor Feyenoord sowieso een lekkere winst tegemoet kan zien. 

TIP: Wint Colombia van Saoedi-Arabië? Pak 1.16x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Goede transfer voor Sinisterra?

  • Ja, denk het wel
  • Nee, denk het niet
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie