Grote problemen voor verdachte Promes: ‘Drugssmokkel en huiselijk geweld’

Foto: Grote problemen voor verdachte Promes: ‘Drugssmokkel en huiselijk geweld’

Quincy Promes lijkt flink in de problemen te zitten. De aanvaller van Spartak Moskou, die verdacht wordt van poging tot moord op zijn neef na een steekpartij op een feestje, heeft nog een aantal verdenkingen op zich gekregen. De oud-aanvaller van Ajax wordt ook verdacht van huiselijk geweld en smokkel van synthetische drugs naar Australië.

De NOS schrijft dat het bewijs niet alleen van de mobiele telefoon komt van Promes, maar ook van versleutelde berichten die onderschept zijn door de politie. De politie tapte de telefoon van de vleugelspeler af omdat hij werd gezien als mogelijke verdachte in een drugszaak. Eerder al wist Nieuwsuur te melden dat de politie Promes had betrapt tijdens een telefoongesprek over het bekennen aan zijn familie van het neersteken van zijn neef. 

Geen reactie op nieuwe beschuldigingen

De zaak rondom het steekincident is voorlopig uitgesteld en zal pas over een aantal maanden plaats gaan vinden. Over de vermeende drugsaffaire wil het Openbaar Ministerie voorlopig nog niks loslaten. Ook Gerard Spong, advocaat van Promes, wil voorlopig niet reageren over de nieuwe vermeende beschuldigingen aan het adres van Promes. Ajax verkocht Promes begin 2021 aan Spartak Moskou en zou nog wachten op een deel van de transfergelden. 

TIP: Spelen Vitesse en Ajax gelijk? Pak 5.30 keer je inzet

Moet Promes veroordeeld worden?

  • Ja
  • Nee
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie