‘Trainerswissel dreigt bij De Graafschap’

Foto: ‘Trainerswissel dreigt bij De Graafschap’

De Graafschap staat mogelijk voor een trainerswissel. Volgens de clubleiding worden er nog geen crisisgesprekken gevoerd, maar De Gelderlander voorziet sombere tijden bij nieuwe tegenslagen.

Het regionale medium bericht: “Gaat het maandagavond in Kerkrade bij Roda JC weer mis, dan is een crisisberaad onvermijdelijk. De Graafschap is namelijk bezig aan een onthutsende serie. De negen wedstrijden na de winterstop leverden slechts elf punten op en maar zeven doelpunten. De laatste 270 minuten is er zelfs helemaal niet meer gescoord. Het voetbal is al maanden pover tot heel slecht en nu lijken zelfs de play-offs in het gedrang te komen. “

De Gelderlander spreekt van ‘een dieptepunt in de recente historie’. “Dat hij zo weinig flexibel is, stuit veel mensen tegen de borst. De supporters riepen in Breda na het 2-0 verlies bij NAC om zijn vertrek en dat was de eerste keer. Maar ook intern wordt er inmiddels flink gemopperd op de trainer, die steeds meer op een eiland komt te staan. De enige met wie Robbemond nog goed contact heeft, is technisch manager Peter Hofstede. Maar die heeft niets meer te vertellen en is binnenkort weg. Hij wedt dus op het verkeerde paard.”

De Graafschap dreigt tegen Roda JC naar de negende plaats te worden geduwd en dat zou slecht nieuws betekenen in de strijd om promotie. “Dan komen directie en raad van commissarissen voor een dilemma te staan: doorgaan met Robbemond of kiezen voor een schokeffect. Gebeurt het laatste, dan kost het weer extra geld. Het contract van Robbemond loopt nog tot juni 2023”, zo luidt het. De naam van Jan Vreman circuleert als mogelijke tussenpaus.

Verliest De Graafschap van Roda JC? De odd is 2.25!

Zou dat terecht zijn?

  • Ja
  • Nee
52+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie