Ramselaar kan naar China: “Het is wel behoorlijk…”

Foto: Ramselaar kan naar China: “Het is wel behoorlijk…”

FC Utrecht-technicus Bart Ramselaar blijkt behoorlijk goed in de markt te liggen. Hij wordt immers begeerd door het Engelse Millwall, een Chinese club én een Italiaanse ploeg. Toch ligt een snel vertrek uit de Galgenwaard niet voor de hand.

Over de massale belangstelling vertelt de 25-jarige middenvelder aan Voetbal International: “Het klopt. Wat je er van moet denken? Het is precies wat je gelezen hebt. Er was interesse maar Utrecht had er niet zoveel interesse in om mij te verkopen op dit moment. Dat is eigenlijk het verhaal. Voor mij was er eigenlijk ook niet zoveel om over na te denken als FC Utrecht het tegenhoudt.

Is dit überhaupt wel het juiste moment voor een volgende stap? “Ik ben nog jong, ambitieus. Zoals ik al zei heb ik er niet heel goed over nagedacht omdat Utrecht mij niet wilde verkopen. Ik heb het goed bij Utrecht en midden in het seizoen weggaan is ook nooit echt top vind ik zelf.” Hij wil het seizoen eigenlijk afmaken in de Domstad: “Dat is zeker de intentie, ja.”

‘Spanje is mijn droom’

En daarna? Vindt hij het grote geld uit de Super League interessant? “In eerste instantie wil ik nog carrière maken in Europa. Het is wel wat als je zo’n aanbieding ziet, het is wel behoorlijk, moet ik zeggen…” Daar voegt Ramselaar aan toe: “Mijn allergrootste droom is nog altijd Spanje, maar ik sta open voor heel veel competities. Ik heb alleen in de Eredivisie gespeeld. Ik zou op een dag wel wat meer van de wereld willen zien. Maar nu focus ik me op FC Utrecht. Ik ben eindelijk weer fit, we moeten aan de bak.”

Verdien 2.15 keer je inleg als Utrecht bij Sparta wint!

Welke bestemming zou jij kiezen?

  • Engeland
  • Italië
  • China
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie