Bekritiseerde Jahanbakhsh: “Maak me geen zorgen”

Foto: Bekritiseerde Jahanbakhsh: “Maak me geen zorgen”

Het is vooralsnog niet het seizoen van Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse aanvaller is dit seizoen veelvuldig basisspeler bij Feyenoord, maar tegen Vitesse (0-1 nederlaag) stelde hij andermaal teleur.

Trainer Arne Slot bevestigde na afloop meer te eisen van Jahanbakhsh. De AZ-vorm van jaren geleden ontbreekt nog. “Ik ben bezig om daar te komen”, reageert de Feyenoord-aanvaller tegenover ESPN. “Ik train elke dag heel hard. Ik leg mezelf niet te veel druk op, want ik weet dat het op een gegeven moment vanzelf gaat komen. Het belangrijkste is om veel wedstrijden te spelen en dan terugkomen in mijn ritme.”

Jahanbakhsh maakt zich niet druk om alle kritiek, al begrijpt hij het prima. “Ik weet dat er verwachtingen zijn over mij. Ik heb veel vertrouwen en twijfel niet aan mijn kwaliteiten: het hangt ook af van enkele momenten. Maak ik me zorgen? Dat is een groot woord. Wanneer het eerste doelpunt valt, dan komt de rest vanzelf. Dat is niet iets waar ik me geen zorgen om maak. Ik weet zeker dat ik op de juiste weg ben.”

Nederlaag

Feyenoord verloor van Vitesse en loopt zodoende duur puntenverlies op. Jahanbakhsh noemt het ‘geen goede avond’ voor de Rotterdammers. “Het was niet goed genoeg. De tweede helft was de wedstrijd een stuk beter. We creëerden kansen en controleerden de wedstrijd. Het tegendoelpunt veranderde de wedstrijd, maar uiteindelijk verdiende we op zijn minst een punt. Dat gebeurde niet vanavond en dat is een grote teleurstelling.”

Patrik Walemark zat zaterdag op de tribune in De Kuip. De Zweedse rechtsbuiten zal komende week officieel welkom worden geheten bij Feyenoord, waar hij de concurrentiestrijd aan moet gaan met Jahanbakhsh.

Wedden op Feyenoord? Waag je gok via bet365!

Gaat hij slagen bij Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie