Ajax kan geschiedenis schrijven: “Historische prestatie”

Foto: Ajax kan geschiedenis schrijven: “Historische prestatie”

Ajax behaalde woensdagavond in de Champions League een 1-2 overwinning op Besiktas. Hoewel de Amsterdammers op een achterstand kwamen te staan, draaide de ploeg van Erik ten Hag deze in de tweede helft volledig om. En dat levert de club veel op, zo weet Mike Verweij.

De journalist van De Telegraaf genoot van het Amsterdamse spel in de tweede helft. De overwinning zorgt weer voor een hoop geld in het laatje. “Dankzij de vijftien punten uit vijf duels komen de euro’s bij Ajax met bakken binnen. Gisteren kon financieel directeur Susan Lenderink weer 2,8 miljoen euro bijschrijven”, schrijft Verweij.

“Maar veel belangrijker nog: thuis tegen Sporting Portugal krijgen de Amsterdammers de kans geschiedenis te schrijven. In 1995 haalden Louis van Gaal en zijn spelers zestien punten in de groepsfase. Een zege op de Portugezen zou nu achttien punten en dus een historische prestatie betekenen.”

Mogelijke tegenstander

Sporting Portugal plaatste zich woensdag voor de volgende ronde, maar Ajax kan niet tegen de Portugezen loten. Daarnaast is de nummer twee van groep A al bekend: Paris Saint-Germain. Mochten de mannen van Ten Hag tegen de Fransen loten, dan staan ze in het voorjaar van 2022 een lastige uitdaging te wachten.

Als Ajax de Champions League wint, dan levert dit maar liefst 21 keer je inleg op. Grijp je kans bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Wint Ajax ook van Sporting Portugal?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik verwacht het niet
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie