Arsenal-transfer Van de Beek ‘niet erg logisch’

Foto: Arsenal-transfer Van de Beek ‘niet erg logisch’

Dat Donny van de Beek in de aankomende winterstop gaat vertrekken bij Manchester United lijkt wel vast te staan, maar wat wordt zijn bestemming? Everton? Wolverhampton Wanderers? De laatste tijd wordt ook de clubnaam van Arsenal genoemd.

Voetbal International zou een overstap van Old Trafford naar het Emirates Stadium echter ‘niet erg logisch’ vinden. Het blad analyseert: “De laatste nederlaag van Arsenal dateert al van 28 augustus. Onder Mikel Arteta is er eindelijk sprake van een opmars bij The Gunners. De Spaanse oud-middenvelder kiest meestal voor een 4-3-3-formatie. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor Emile Smith Rowe, de kersverse Engels international die nu zijn grote doorbraak beleeft in Noord-Londen.”

“De 21-jarige aanvallende middenvelder uit de eigen opleiding heeft in de aanloop naar dit seizoen rugnummer 10 gekregen en heeft duidelijk het vertrouwen van Arteta gewonnen”, vervolgt VI. “Smith Rowe kan ook vanaf links spelen, maar dan is er Martin Ödegaard nog. De 22-jarige Noor voor wie Arsenal vorige zomer 35 miljoen euro heeft betaald, komt ook goed tot zijn recht op de 10-positie. Kortom, voor de favoriete positie van Van de Beek heeft Arteta al twee goede opties. Daarmee is een overstap naar Arsenal vanuit het perspectief van Oranje-international niet erg logisch.”

Dennis Bergkamp

Desondanks is er wel een link te leggen tussen The Gunners en de voormalige Ajax-smaakmaker. Van de Beek heeft immers een relatie met Estelle Bergkamp (de twee zijn ook in verwachting), de dochter van Dennis Bergkamp. De Non-Flying Dutchman is natuurlijk een van de grootste clubiconen van de Londenaren. Hij zou dus in de voetsporen van zijn schoonvader kunnen treden, al is dit volgens VI dus niet voor de hand liggend.

Eindigt Arsenal dit seizoen in de top vier van de Premier League? Je kunt je inleg méér dan verviervoudigen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Arsenal?

  • Logisch
  • Onlogisch
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie