Ophef over ‘geblesseerde’ Neymar: ‘Dansje met cowboyhoed’

Foto: Ophef over ‘geblesseerde’ Neymar: ‘Dansje met cowboyhoed’

Neymar speelde met Brazilië tegen Colombia en nam de winnende treffer (de 1-0) voor zijn rekening, waardoor De Goddelijke Kanaries een WK-ticket bemachtigden. Daarna was hij echter ‘te geblesseerd’ om tegen Argentinië in actie te komen.

De Franse kwaliteitskrant L’Équipe meldt bovendien dat Neymar ook de competitiewedstrijd van Paris Saint-Germain tegen FC Nantes gaat missen. Daarnaast zou het Champions League-duel met Manchester City in gevaar komen…

Bij het Braziliaanse televisieprogramma Os Donos Da Bola vraagt men zich echter af hoe het überhaupt kan dat de superster geblesseerd raakte. Volgens presentator Neto wilde hij niet tegen de Argentijnen spelen: “In de wedstrijd tegen Colombia vloekte hij tegen de scheidsrechter, vocht hij met Juan Cuadrado, hij vocht met iedereen. Na zijn gele kaart deed hij er alles aan om een tweede te krijgen.”

Ook heerst er twijfel over de blessure van Neymar (een dijbeenkwetsuur): “‘Zaterdag en zondag is hij vrij, om maandag doodleuk met de mededeling te komen dat hij pijn heeft aan zijn dij. Opgelopen in de wedstrijd tegen Colombia, maar wat doet hij na die wedstrijd? Een dansje met een cowboyhoed op, in plaats van zijn dij te behandelen met ijs. Iemand met pijn danst toch niet zo?”

Neto vervolgt: “En wat deed hij daarna? Hij ging naar een nachtclub voor celebrities, hij kon wel een feestje vieren in São Paulo. Moet zo’n speler Brazilië vertegenwoordigen?”

Wordt Brazilië wereldkampioen in 2022? Bij bet365 is de odd 7.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Inderdaad raar?

  • Vind ik wel, ja
  • Vind ik niet
89+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie