PL: Tottenham blijft morsen, Arsenal klimt verder omhoog

Foto: PL: Tottenham blijft morsen, Arsenal klimt verder omhoog

Arsenal heeft de smaak de laatste weken bijzonder goed te pakken. De Londenaren kenden een dramatische seizoensstart, waarna de positie van coach Mikel Arteta onder flinke druk kwam te staan, maar inmiddels heeft de Spanjaard het alleraardigst op de rit.

Gokken op de Premier League? Dat kan, bij bet365!

Vandaag werd er voor de vierde keer op rij gewonnen; de laatste nederlaag dateert zelfs al weer van tien duels geleden. In het eigen Emirates Stadium was middenvelder Emile Smith-Rowe (niet voor het eerst dit seizoen) de grote man met de winnende treffer tegen Watford: 1-0. De goal viel pas na een klein uur spelen, waar eerder al Bukayo Saka (goal afgekeurd) en Pierre-Emerick Aubameyang (gemiste strafschop) dichtbij waren. In de slotminuut kreeg Juraj Kucka nog een tweede gele kaart bij Watford. Arsenal staat nu vijfde op de ranglijst.

Slechter gaat het met de andere club uit Londen; Tottenham Hotspur wist vandaag ook van Everton niet te winnen. Het werd in een keiharde wedstrijd uiteindelijk 0-0, ondanks een rode kaart van Everton-mandekker Mason Holgate, die na een VAR-ingreep moest vertrekken wegens een bikkelharde charge op Pierre-Emile Höjbjerg. Het is voor Tottenham, dat vorige week nog coach Nuno Espirito Santo ontsloeg, de derde competitienederlaag op rij. De Spurs staan nu teleurstellend negende.

Tot slot speelde Leicester City vanmiddag nog gelijk op bezoek bij Leeds United: 1-1, door goals van Raphinha en Harvey Barnes. Leicester staat op plek twaalf, Leeds daar nog drie plekken onder.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wie gaat hoger eindigen dit seizoen?

  • Tottenham
  • Arsenal
48+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie