‘Wilfred Genee dropt Veronica Inside-bom’

Foto: ‘Wilfred Genee dropt Veronica Inside-bom’

Wilfred Genee is wel degelijk voornemens om Talpa te verlaten. De presentator van Veronica Inside wil zijn tv-carrière voortzetten bij streamingdienst Viaplay en zou zelfs bereidwillig zijn om een serieus deel van zijn salaris in te leveren.

Geld verdienen met voetbalwedstrijden? Waag je gok via bet365 en pak 100 euro bonus!

Genee verlengde onlangs nog zijn contract bij Talpa met twee jaar. Het is de bedoeling dat hij vanaf volgend jaar een dagelijkse talkshow gaat presenteren tegen een vorstelijk salaris van 1,2 miljoen euro. De berichtgeving omtrent Viaplay verwees hij derhalve naar het rijk der fabelen. Dennis Schouten, die jarenlang nauw samenwerkte met de presentator, onthulde in Roddelpraat echter dat Genee wel degelijk wenst te vertrekken.

Acht ton

“Als zij hem acht ton betalen, gaat Wilfred vanaf 1 januari daarheen”, weet Schouten. “Wilfred heeft nu contact gelegd met Viaplay. Wilfred heeft die baas in Nederland zelf benaderd, daar zit hij de hele tijd mee op de app. Dat heeft Johan (Derksen, red.) ook bevestigd. Wilfred wil daarheen, maar hij wil acht ton. Hij heeft nog twee jaar contract, maar John de Mol wil eigenlijk ook graag van hem af.”

Schouten vervolgt: “Hij is er nog niet uit met Viaplay over het geld, maar zodra zij hem acht ton betalen, heeft hij het geld dat hij wil en gaat hij daar weg.” Jan Roos, die samen met Schouten de YouTube-uitzendingen van Roddelpraat maakt, haakt in: “Dus hij wil inleveren om weg te kunnen bij Talpa. Dan kun je je indenken hoe erg die gozer in de shit zit. Want hij is geil op geld, of liever gezegd: alle ruzies en problemen die hij heeft gehad gaan altijd over geld. En hij gaat nu vier ton laten vallen, om pleiten te kunnen zijn bij VI. Dan is er echt wel wat aan de hand.”

Invloed Derksen

In RTL Boulevard liet mediajournalist Rob Goossens eerder weten dat Genee zijn invloed kwijtraakt aan Johan Derksen. “Ik merk dat Johan zijn stempel aan het drukken is. Voorheen was Wilfred echt de baas bij Veronica Inside, samen met eindredacteur Jan Hillenius. Nu is het Johan, samen met die eindredacteur. Wilfred heeft al minder te zeggen en voor mijn gevoel vindt Johan het helemaal niet zo erg.”

Mogelijk kiest Genee dus voor Viaplay, dat de rechten van de Bundesliga en verschillende andere sporten heeft gekocht. Hélène Hendriks zou hem eventueel moeten opvolgen in Veronica Inside. Afgelopen zomer nam zij het stokje al een week over tijdens De Oranjezomer-reeks.

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
1208+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
57+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
67+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
29+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
42+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
270+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
58+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
92+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
228+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
83+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
814+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
164+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
46+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
365+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
758+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
121+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
201+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
325+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
11+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
343+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie