TRANSFERUURTJE: Feyenoord-drama, Eredivisietransfer Ramselaar?

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord-drama, Eredivisietransfer Ramselaar?

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

Inzetten op voetbalwedstrijden doe je bij bet365! Pak de welkomstbonus van liefst €100!

Nederland:


Feyenoord moet rekening houden met een drama op de transfermarkt. Het Italiaanse AS Roma hoopt al in januari zaken te doen omtrent Marcus Holmgren Pedersen. Italiaanse media pakten eerder dit seizoen al uit met interesse van AS Roma voor Pedersen. De Serie A-club zoekt naar een concurrent voor Rick Karsdorp, die jaren geleden al werd overgenomen van Feyenoord. Volgens de laatste berichten uit Italië hebben coach José Mourinho en de clubleiding er wel oren naar om deze transferwindow toe te slaan in De Kuip.

En nóg een tegenvaller voor Feyenoord: De kans is klein dat Dennis te Kloese in Nederland terugkeert als algemeen directeur van de Rotterdammers. Die conclusie trekt het Algemeen Dagblad zondagavond. Hij heeft ervaring opgedaan bij de Mexicaanse voetbalbond (technisch directeur) en is inmiddels werkzaam als algemeen directeur van LA Galaxy. Maar een overstap naar De Kuip lijkt voor nu mijlenver weg.

Bart Ramselaar maakte afgelopen weekend drie goals voor FC Utrecht. Hij lijkt zelf wel open te staan voor een herkansing in de Eredivisietop, na een mislukt avontuur bij PSV in het verleden. “Het is zeker een drijfveer om te laten zien dat ik het niveau van een topclub aankan. Ik vind het jammer hoe het laatste jaar bij PSV is gegaan, omdat ik de eerste twee seizoenen wel heb laten zien dat ik het niveau had”, zegt hij in De Telegraaf.

Buitenland:

Lionel Messi keert in de toekomst waarschijnlijk terug bij FC Barcelona. De steraanvaller ziet een hereniging helemaal zitten, maar dan wel in een andere rol. In gesprek met SPORT laat Messi weten: “Ik heb altijd gezegd dat ik de club graag wil helpen op een wijze waarop ik waardevol ben voor mezelf en voor de club. Op een gegeven moment wil ik graag in een technische bestuursfunctie aan de slag, maar ik weet niet of dat bij Barcelona of elders zal zijn. Maar als er een kans is, dan wil ik de club graag weer helpen.”

En tot slot: de toekomst van Hakim Ziyech bij Chelsea begint steeds somberder te worden. Ondanks de 0-3 overwinning bij Newcastle United neemt de onvrede over diens functioneren toe. Football London schrijft dat Ziyech dankzij personele problemen mocht starten. “Het was een mogelijkheid voor de 28-jarige om indruk te maken op Tuchel, een kans om om zijn Chelsea-carrière te herstarten na een aantal povere prestaties. Helaas voor Ziyech gebeurde dat niet.”

Ramselaar verdient een nieuwe kans in de top van de Eredivisie

  • Eens
  • Oneens
226+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
43+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
55+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
22+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
39+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
254+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
52+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
87+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
214+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
81+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
753+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
162+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
44+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
346+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
748+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
121+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
198+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
322+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
337+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie