‘Schandalige teksten in oor Noa Lang gefluisterd’

Foto: ‘Schandalige teksten in oor Noa Lang gefluisterd’

Naast een geweldige voetballer, is Noa Lang ook ‘een jongen met een handleiding’. Bij Ajax en FC Twente was hij zijn emoties zo nu en dan niet de baas, en die lijn trekt hij bij Club Brugge door. Dat merkt ook Het Laatste Nieuws.

Wedden op het Belgische voetbal? Meld je aan bij bet365 en krijg 100 euro bonus!

De Belgische krant schrijft vandaag: “Lang durft hij zichzelf al eens te verliezen in een discussie of een wedstrijd. Zoals die zondag in maart tegen Antwerp. En zoals recent op Anderlecht. Toen hij er bekogeld werd met plastic bekers vol bier en met enkele technische hoogstandjes – zonder meerwaarde – koste wat kost wilde bewijzen hoe goed-ie wel kan voetballen. Naar het beeld ook van z’n wedstrijd ín Gent, enkele weken eerder.”

HLN besluit: “Waar hij evenmin het conflict met de thuisaanhang schuwde en door een geslepen Sinan Bolat nog wat meer opgehitst werd. De woorden die hij toen vanachter zijn hand in Langs oor fluisterde, horen niet op deze pagina en op een veld thuis.”

‘Monster’ Noa Lang

Onlangs noemde Memphis Depay de kersvers international van Oranje nog ‘een monster’, in de goede zin van het woord. “Iedereen kent zijn kwaliteit. Ik vind het een monster. Hij is levensgevaarlijk, in de diepte is hij ontzettend snel en hij is nog jong. De cijfers die hij neerzet zijn ongekend, zeker op die leeftijd.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Noa Lang is een enfant terrible

  • Eens
  • Oneens
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie