TRANSFERUURTJE: Feyenoord-teleurstelling, Ajax-akkoord nadert

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord-teleurstelling, Ajax-akkoord nadert

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

Nederland 


Feyenoord hoopt zich nog te kunnen versterken met een aanvaller deze transferperiode. Valentín Castellano wordt die spits in ieder geval niet. De 22-jarige Argentijnse aanvaller van New York City FC is te duur voor Feyenoord. Bas Dost wordt overigens nog wel genoemd in Rotterdam-Zuid. 

Ajax nadert een akkoord met Hertha BSC over de transfer van Jurgen Ekkelenkamp. De aanvallende middenvelder zou de Amsterdammers een ‘miljoenensom’ opleveren volgens het Algemeen Dagblad. De krant schrijft dat Ekkelenkamp nog wel een persoonlijk akkoord moet vinden met de hekkensluiter van de Bundesliga. 

Het is nog altijd de vraag waar Joey Veerman volgend seizoen speelt. De middenvelder van sc Heerenveen staat in de belangstelling van onder andere Feyenoord en Glasgow Rangers, maar ook een transfer naar AZ lijkt niet helemaal uitgesloten. Trainer Pascal Jansen noemde hem onlangs ‘een goede speler’, maar wist niet of AZ hem kon betalen. 

Buitenland 


Cristiano Ronaldo is op ramkoers bij Juventus. De Portugese vedette werd voor het duel met Udinese buiten de basis gelaten. De aanvaller lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola heeft nog een doelpuntenmaker nodig, zo schrijven Engelse media. Ronaldo zou zo’n 25 miljoen euro moeten kosten. 

De mededeling dat Kylian Mbappé wil vertrekken bij PSG heeft Real Madrid weer helemaal wakker geschud. De Spaanse topploeg heeft al jaren een oogje op de pijlsnelle Fransman. Volgens RMC Sport zal Real snel opnieuw een bod uitbrengen. 

Harry Kane vertelde dat hij alsnog bij Tottenham Hotspur bleef. De club lijkt zijn aanvoerder te willen belonen voor die beslissing. Kane kan volgens Engelse media een nieuw contract tekenen met een maandsalaris van bijna twee miljoen euro. Wekelijks zou de aanvoerder ruim vier ton binnen harken met zijn nieuwe contract. Het is wel de vraag of dit bedrag de prijzenhonger van de doelpuntenmachine kan stillen. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie