Slot bevestigt: ‘Feyenoord is er mee bezig’

Foto: Slot bevestigt: ‘Feyenoord is er mee bezig’

De KNVB heeft teleurstellend nieuws voor Feyenoord. Een verzoek vanuit Rotterdam is afgewezen, zo laat de voetbalbond weten via de officiële kanalen.

De KNVB laat weten: “Op verzoek van Vitesse wordt de Eredivisiewedstrijd Vitesse – Willem II van zondag 22 augustus verplaatst van 14.30 uur naar 16.45 uur. Op deze manier past dit duel zo optimaal mogelijk tussen de play-offwedstrijden waarin de Arnhemmers een plek in de Europa Conference League dienen af te dwingen.”

Feyenoord diende een soortgelijk verzoek in. “Vanwege de verdeling van de livewedstrijden kunnen echter niet beide wedstrijden worden verplaatst. Omdat Vitesse in tegenstelling tot Feyenoord voorafgaand aan het speelweekend een Europese uitwedstrijd speelt, wordt alleen Vitesse – Willem II verzet naar een later tijdstip.” Feyenoord en Vitesse spelen om hetzelfde tijdstip. De Rotterdammers spelen thuis tegen IF Elfsborg, waar de Arnhemmers afreizen naar Brussel.

UPDATE I

Feyenoord weigert zich neer te leggen bij de beslissing om het reguliere tijdstip voor de wedstrijd tegen FC Utrecht vast te houden. Volgens RTV Rijnmond heeft de club vandaag namelijk een nieuw verzoek ingediend om de clash met de Domstedelingen naar een later tijdstip dan 12:15 uur op zondag 20 augustus te verplaatsen. Feyenoord wacht de reactie van de bond nu af.



UPDATE II

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft inmiddels gereageerd op de geluiden dat Feyenoord het duel met FC Utrecht naar later op de dag wil verplaatsen. De KNVB lijkt nu wel open te staan voor het bespreken van de case, weet Slot. “Dat zou ik heel logisch vinden. Die vraag gaan wij ook stellen, want dat is zeker een wens van ons. Dat willen we ook als Nederlands voetbal, al hebben we dat misschien niet afgesproken. Er zijn mensen bij Feyenoord mee bezig.”

Denk jij dat dit plan van Feyenoord gaat lukken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
384+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie