Sneijder tipt PSV: “Wees één keer duidelijk”

Foto: Sneijder tipt PSV: “Wees één keer duidelijk”

Wesley Sneijder vindt dat PSV duidelijker moet communiceren over de veelbesproken situatie van Mohamed Ihattaren. De middenvelder is uit de selectie gezet en lijkt naar het buitenland te verhuizen, maar de voetbalanalist zou daar meer over willen horen.

“Ik denk niet dat hij hier nog langer welkom is”, opende Sneijder dinsdagavond bij RTL7. “Maar ik zou graag zien dat PSV duidelijk is. Je zet iemand uit de selectie, maar dat kan ook voor onbepaalde tijd zijn. Wij weten met z’n allen eigenlijk niets. Ik hoef het niet per se te weten, maar er zijn veel mensen in dit stadion die PSV een warm hart toedragen. Ik vind: wees één keer duidelijk, dan hoeven wij het er ook niet meer over te hebben.”

Volgens Jan Boskamp is Ihattaren ‘verkeerd bezig’ als de recente verhalen kloppen. Zo werd hij in Nice gespot voor een bezoek aan Mino Raiola terwijl hij ‘ziek’ was. “Dat moet hij of zijn zaakwaarnemer dan ook kunnen toegeven. Het is zo’n talent en ik vind het jammer als hij naar de filistijnen gaat. Het is een goede voetballer, maar voor zowel PSV als Ihattaren lijkt een transfer mij de beste oplossing.”

Sneijder zou ook meer duidelijkheid willen over de kwestie Denzel Dumfries. “Wij weten natuurlijk niet wat zich afspeelt achter de schermen. Misschien zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de toekomst. Ik begrijp dat Schmidt verder wil met een elftal waar hij straks wat aan heeft, en niet met een speler die over twee weken weg kan zijn. Er moet wel duidelijkheid gaan komen, ook omtrent Dumfries”, aldus de oud-Ajacied.

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie