RB Leipzig te sterk voor AZ

AZ oefende zaterdagmiddag tegen de Duitse topploeg Red Bull Leizpig. De formatie van Pascal Janssen kon in het vriendschappelijke duel geen resultaat boeken, maar hield de schade met een 0-1 nederlaag beperkt.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door aanvallende middenvelder Lazar Samardzic. In de eerste helft hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht, maar in de 51e minuut wist de 19-jarige Duitser zich op het scorebord te werken. AZ lukte het niet om de gelijkmaker te maken, waardoor er met minimaal verschil van de Duitse topploeg werd verloren.

Heb jij vertrouwen in het seizoen van AZ?