Schokkend: Peter R. De Vries voor studio neergeschoten

Foto: Schokkend: Peter R. De Vries voor studio neergeschoten

Schokkende berichten vanuit Amsterdam, waar misdaadjournalist en spelersmakelaar Peter R. De Vries voor de studio van RTL Boulevard is neergeschoten. Volgens Het Parool is De Vries zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Meerdere bronnen bevestigen inmiddels dat het om De Vries gaat. Hij was te gast bij RTL Boulevard, en vlak na het weglopen uit de studio onder vuur genomen. Als misdaadjournalist maakte hij de laatste jaren natuurlijk erg veel vijanden. Presentator Wilfred Genee van De Oranjezomer meldt verder dat hij ‘foto’s en video’s heeft gezien waarop het slachtoffer door zijn hoofd geschoten, roerloos op de grond lag’. Volgens bronnen van de NOS zijn er maar liefst vijf schoten gelost, waarbij De Vries inderdaad ook in zijn hoofd is getroffen.

De Vries is zoals gezegd vooral bekend als misdaadjournalist, maar hij is ook actief in de voetbalwereld. Zo richtte hij samen met Piet Keizer en zijn zoon PR Sportmanagement bv op.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie