Heraclied verwonderd: “Er is geen corona in Afrika, zeggen ze”

Foto: Heraclied verwonderd: “Er is geen corona in Afrika, zeggen ze”

In de afgelopen interlandperiode kwam Heracles-aanvaller Mohamed Amissi uit voor Burundi, tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek en Marokko. In het continent Afrika leek hij net in een andere wereld terecht te zijn gekomen, zonder corona.

Zo waren er onder meer 5000 fans welkom in het stadion, maar kwamen er nog veel meer dan dat. “Typisch Afrikaans. Er is geen corona in Afrika, zeggen ze. Ze zijn er best laks over. Je ziet wel mondkapjes, maar er zijn geen strikte regels. In het team waren er wel regels, zoals we gewend zijn in Europa. Wij letten er wel op”, vertelt Amissi in de TC Tubantia.

“Het was niet afgeladen vol, maar veel voller dan mocht. Het was heerlijk het veld op komen, met al die mensen. Ik voelde me weer voetballer.” Al met al was Amissi over zijn eigen interlandperiode tevreden. “Ik mocht twee keer beginnen, er is vertrouwen, ook voor de toekomst. Ik ben nog maar 20 jaar.”

Tegen CAR speelde Burundi met 2-2 gelijk, tegen Marokko werd er met 2-0 gewonnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AKEZAnet”The beauty of Africa” (@akezanet)

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie