De beste voetbaluitzendingen van deze week: Eredivisie-krakers!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Eredivisie-krakers!

De tweede week van januari staat alweer klaar om af te trappen. Na een heerlijk voetbalweekend met een grote Eredivisiekraker, minderen we geen vaart. Een midweekse Eredivisie speelronde staat op de planning namelijk. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 11 januari 



We trappen de voetbalmaandag af met een rustig avondje. De Eredivisie start op dinsdag, dus hebben we het met de Keuken Kampioen Divisie te doen op de maandagavond. Ook gaat de FA Cup verder met een nieuwe wedstrijd.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 11 januari hieronder: 


18.35 uur op ESPN: FC Den Bosch – Jong AZ, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: FA Cup: Stockport County – West Ham United, 21.00 uur op ESPN: FC Dordrecht – Jong PSV

 

Dinsdag 12 januari



Vanaf dinsdag staat er een achtbaanrit van toffe wedstrijden op de planning. Zo wordt een nieuwe Eredivisie speelronde afgetrapt door een altijd leuke wedstrijd, terwijl in Spanje ook een goede kraker op de planning staat. Al met al is het een dinsdagavond om niet te missen.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 12 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN: Vitesse – FC Utrecht, 21.00 uur op ESPN: Heracles Almelo – FC Emmen, 21.25 uur op Ziggo Sport: Atlético de Madrid – Sevilla FC


De avond begint vroeg bij ESPN, want om kwart voor zeven begint een toffe wedstrijd in de Eredivisie. Vitesse treedt aan in de GelreDome tegen FC Utrecht. De thuisploeg speelt nog mee om alle knikkers, want in de top van de Eredivisie is het simpelweg onwijs spannend. Bij winst staat de club (tijdelijk) op gelijke hoogte met koploper Ajax. Voor Utrecht levert winst ook een mooie klim op de ranglijst op. De ploeg ontsnapt dan eindelijk uit het rechterrijtje.



FC Emmen zou willen dat ze hetzelfde kunnen zeggen, maar helaas is niets minder waar voor de Drentse trots. De Drentenaren staan stijf onderaan en hebben winst in Almelo nodig om de hoop om niet te degraderen in leven te houden. Een onmogelijke opgave is het niet, want Heracles Almelo maakt zelf ook nog geen al te beste indruk.




Woensdag 13 januari 



Ook op de woensdagavond zitten voetbalfanaten weer klaar voor de tv. Logisch natuurlijk, want de wedstrijden over de grens zijn het kijken meer dan waard. In de Spaanse Supercopa neemt Real Sociedad het immers op tegen FC Barcelona. Tevens speelt Manchester City een toffe pot tegen Brighton & Hove Albion en dan hebben we het nog niet eens over de Eredivisie!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 januari hieronder: 


18.35 uur op Ziggo Sport: Manchester City – Brighton and Hove Albion, 18.45 uur op ESPN: PSV – AZ, 20.00 uur op ESPN 3: ADO Den Haag – VVV-Venlo, 20.00 uur op ESPN: Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam
20.55 uur op Ziggo Sport: Spaanse Supercopa: Real Sociedad – FC Barcelona, 21.00 uur op ESPN 2: Feyenoord – PEC Zwolle


Woensdag gaat de Eredivisie natuurlijk onverbitterd verder met een nieuwe kraker. Na in de ArenA te hebben gestreden vervolgt PSV met een bikkelharde strijd in eigen huis tegen AZ. De Alkmaarders hebben nog een redelijk gat te dichten als ze voor het kampioenschap mee willen spelen. Of dat gaat lukken is natuurlijk de vraag.



Later op de avond ontvangt ADO Den Haag ook VVV-Venlo voor een duel tussen mogelijke degradanten. De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Feyenoord tegen PEC Zwolle. Waar Feyenoord de favoriet is, wijst het verleden op het feit dat de Rotterdammers nog wel eens moeite hebben met de club uit Overijssel.




Donderdag 14 januari



Op donderdagavond is het tijd om de Eredivisie-speelronde af te sluiten. Voor het zover is, staat alleen nog wel weer een kraker op de planning. Dit keer is het Ajax dat in actie komt tegen FC Twente. Ook de ploeg uit Enschede heeft wat punten in te halen, dus wordt alles in eigen huis gegeven. Ajax wil daarentegen revanche voor het verlies in eigen huis eerder dit seizoen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN: sc Heerenveen – RKC Waalwijk, 20.00 uur op ESPN 2: FC Twente – Ajax, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Spaanse Supercopa: Real Madrid – Athletic Bilbao, 21.00 uur op ESPN: Willem II – FC Groningen


Vrijdag 15 januari 



De week sluiten we op gepaste wijze af met de Keuken Kampioen Divisie. Daar breekt weer een nieuwe speelronde aan en dus kun je bij ESPN daar een avondje voor uittrekken. Tevens kun je genieten van Italiaans voetbal, want Lazio neemt het in eigen huis op tegen AS Roma.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 januari hieronder: 


20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Lazio – AS Roma, 21.50 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag

Toffe voetbalweek?

  • Zeker
  • Nee
27+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie