“Hij is de grootste miskoop ooit in het voetbal”

Foto: “Hij is de grootste miskoop ooit in het voetbal”

In de Spaanse Primera Division moet Real Madrid zaterdagnamiddag absoluut zien te winnen op het veld van Sevilla FC. Coach Zinedine Zidane, die steeds meer onder druk komt te staan, kan dan geen beroep doen op Eden Hazard. De Belgische aanvaller viel afgelopen weekend andermaal geblesseerd uit. 

 Hazard liep tegen Deportivo Alaves een spierblessure in de rechterdij op en zou een drietal weken aan de kant. Zijn lijdensweg in Madrid blijft zo maar doorgaan. De aanvaller werd in de zomer van 2019 voor een gigantisch bedrag overgenomen Chelsea, maar kon die transfersom allerminst rechtvaardigen. Geplaagd door de nodige kwetsuren en andere fysieke problemen geraakte hij in anderhalf jaar nog niet eens aan 30 wedstrijden voor de Spaanse kampioen. Zijn teller blijft daardoor staan op slechts 3 doelpuntjes en 7 assists. Veel te weinig gezien zijn immense transfersom. 

Bij Voetbal International stelde men zich dan ook de vraag of Hazard niet ‘de grootse miskoop ooit’ in het voetbal is. “Dat is nog al een stevige opmerking. Misschien wel hoor. Want wat heeft hij al laten zien op een paar flitsen na?”, stelt analist Suleyman Öztürk. “Echt een hele wedstrijd lang genieten van Eden Hazard is er nog niet bij geweest. Ik vind dat zonde, ik zou liefst een sterke Real zien met een uitblinkende Hazard. Dat is het mooiste aan voetbal. Maar hij laat niets zien omdat hij altijd geblesseerd is en niet fit geraakt.”

Eens met deze uitspraak?

  • Ja
  • Nee
228+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie