Officieel: Succescoach Koster verlengt bij Willem II

Foto: Officieel: Succescoach Koster verlengt bij Willem II

Hoewel het dit jaar nog niet echt draait, heeft Adrie Koster vorig seizoen al wel bewezen dat hij op de juiste plek zit bij Willem II. Daarom verlengde hij vandaag met één jaar, tot medio 2022.

“Ik teken bij omdat ik het bij Willem II uitstekend naar mijn zin heb, ik nog veel ambitie heb en de club veel doorgroeimogelijkheden heeft. Bovendien ben ik te spreken over het beleid dat de club voert. De club spreekt uit zich continu op allerlei gebieden te willen verbeteren en voegt de daad bij het woord. Zo hebben de faciliteiten de laatste jaren een flinke upgrade gehad die noodzakelijk was om een topsportklimaat neer te zetten. De sportieve vooruitgang is uiteraard het belangrijkst en daarin zie ik veel perspectief”, reageert de 66-jarige Zeeuw op de clubwebsite.

Technisch directeur Joris Mathijsen vult aan: “Met Adrie zijn we in 2018 een weg ingeslagen die ons herkenbaar aanvallend voetbal en succes heeft opgeleverd. Met het verlengen van Adrie zijn contract kiezen we voor continuïteit van de gevoerde werkwijze. We zijn tevreden over de manier waarop Adrie met de technische staf, overige stafleden en spelersgroep functioneert en de visie van de club nastreeft. Omdat we de goede samenwerking met deze ambitieuze technische staf willen voortzetten, zijn we ook met assistenten Gery Vink, Harald Wapenaar en Chima Onyeike in gesprek over contractverlenging.”

Doet Willem II hier goed aan?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
28+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie