PSV slaat grote slag met contractverlenging

Foto: PSV slaat grote slag met contractverlenging

Het is behoorlijk verrassend dat Jordan Teze opeens een basisspeler is bij PSV, maar de jonge centrumverdediger doet het dan ook gewoonweg heel erg goed in het Philips Stadion. Zéér binnenkort gaat hij zijn contract verlengen bij de Eindhovenaren.

Met dat nieuws komt het Eindhovens Dagblad op dinsdagochtend naar buiten. De krant onthult namelijk: “Jordan Teze is blij met PSV en andersom. Hij wordt door PSV beloond met een nieuw contract en is zelf tevreden over de kansen die hij momenteel krijgt.”

Men vervolgt: “PSV is in grote lijnen akkoord met Jordan Teze (21) over een nieuw contract. Er moeten nog een paar details afgehandeld worden, maar het ziet ernaar uit dat de centrale verdediger later deze maand tot medio 2024 gaat bijtekenen. Voor technisch manager John de Jong en trainer Roger Schmidt is het behoud van de talentvolle Teze de afgelopen weken een speerpunt geweest. Het vertrouwen in de jonge verdediger is groot, omdat Teze dit jaar fysiek en mentaal een enorme groeispurt heeft doorgemaakt.”

Op termijn wil Teze natuurlijk wel een mooie transfer maken naar het buitenland, maar alles op zijn tijd: “Teze wil zich eerst honderd procent concentreren op zijn ontwikkeling bij PSV en uitgroeien tot een stabiele kracht. De technische leiding in Eindhoven heeft alle vertrouwen in hem en gunt hem de tijd, waarbij Teze voor zijn inspanningen en goede seizoensstart een nieuw contract heeft verdiend. De huidige verbintenis liep nog tot het eind van dit seizoen, met een cluboptie om een jaar te verlengen.”

Heeft hij jou verrast?

  • Mij wel, ja
  • Mij niet
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie