De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: krakers in Europa!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: krakers in Europa!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn er topwedstrijden te zien en dus zetten wij waar en wanneer je ze kunt zien op een rij!



Zaterdag 3 oktober 



Op de zaterdag is het plezier alom te vinden. In de Eredivisie staan er voor zaterdag vier affiches op het programma. Daarnaast wordt ook de loting van de TOTO KNVB Beker bekendgemaakt via de Eretribune. Dit is voor de eerste speelronde in het Nederlandse bekertoernooi. 



Een greep van de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 3 oktober hieronder:



16.30 uur op FOX Sports 2: Vitesse – Heracles Almelo, 18.45 uur op FOX Sports 3: RKC Waalwijk – PEC Zwolle, 19.30 uur op FOX Sports 1: De Eretribune: bekerloting, 20.00 uur op FOX Sports 2: VVV-Venlo – ADO Den Haag, 21.00 uur op FOX Sports 1: FC Twente – FC Emmen



Om half vijf begint namelijk in de GelreDome de strijd tussen Vitesse en Heracles Almelo. Behoudens de verloren wedstrijd tegen Ajax doen de Arnhemmers het goed, en tegen Heracles is de club van oefenmeester Thomas Letsch van plan om weer te winnen. Of dat zo gemakkelijk zal gaan is nog maar de vraag, want de Heraclieden worden iedere wedstrijd een stukje beter.



Kort nadat het laatste fluitsignaal in Arnhem heeft geklonken, wordt er in Waalwijk afgetrapt. Daar speelt RKC tegen PEC Zwolle. De thuisploeg hoopt in de vierde wedstrijd eindelijk zijn eerste punten te pakken, terwijl PEC simpelweg wil stijgen op de ranglijst. De achtste plek is bij lange na niet genoeg voor de Overijsselse club. Om 20.00 uur gaat de Eredivisie weer verder met VVV-Venlo tegen ADO Den Haag. Net als RKC heeft ADO nog geen wedstrijd gewonnen dit seizoen en dus beginnen de alarmbellen langzaam maar zeker te rinkelen. 

VVV doet het daarentegen prima tot nu toe met vier punten uit drie wedstrijden. Een uurtje later wordt er ook in de Grolsch Veste afgetrapt. FC Twente ontvangt FC Emmen deze week. Laatstgenoemde ploeg zal weer flink aan de bak moeten, want uit drie wedstrijden werd slechts één punt veroverd. FC Twente heeft er al zeven binnen, wat betekent dat het gelijkspel tegen Feyenoord het slechtste resultaat van het seizoen tot nu toe is.



Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 3 oktober hieronder:



13.05 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Crystal Palace, 15.35 uur op Ziggo Sport: Everton – Brighton and Hove Albion, 15.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atlético Madrid – Villarreal CF, 18.05 uur op Ziggo Sport: Leeds United – Manchester City, 20.35 uur op Ziggo Sport: Valencia CF – Real Betis, 21.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: Udinese – AS Roma

Ook in het buitenland wordt op zaterdag gestreden. De zaterdagmiddag begint in Engeland met Chelsea – Crystal Palace. De nieuwe ploeg van Hakim Ziyech trapt om 13.05 uur af. In de Premier League kan er tevens gekeken worden naar Everton – Brighton & Hove Albion, waarna Leeds United – Manchester City de avonduren aftrapt. Verder wordt er ook in Italië en Spanje flink gestreden in de competitie. Zo kunnen fans genieten van de kraker tussen Atlético Madrid en Villarreal CF, terwijl Valencia en Real Betis iets na half negen spelen. Vervolgens zal Udinese een klein uurtje later de strijd aangaan met AS Roma. 





Zondag 4 oktober 



Na een druk programma op de zaterdag staat ook de zondag volgeladen met voetbal. Met maar liefst vijf wedstrijden in de (Vrouwen) Eredivisie en zes wedstrijden in het buitenland valt er genoeg om van te genieten. Pak je popcorn er dan ook maar alvast bij en schenk alvast maar een lekker drankje in.



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 4 oktober hieronder:



12.15 uur op FOX Sports 1: Ajax – PSV (v), 12.15 uur op FOX Sports 2: FC Groningen – Ajax, 14.30 uur op FOX Sports 1: Sparta Rotterdam – AZ, 14.30 uur op FOX Sports 2: Willem II – Feyenoord, 16.45 uur op FOX Sports 1: PSV – Fortuna Sittard



Kort na twaalf uur trapt Ajax niet één, maar twéé keer af. Dat lees je goed, zowel in de Eredivisie als de Vrouwen Eredivisie speelt Ajax om 12.15 uur. Verschil is wel dat de vrouwen het opnemen tegen PSV, terwijl het team van Ten Hag uit tegen FC Groningen speelt. Om half drie zijn er wederom twee wedstrijden die gelijktijdig het fluitsignaal horen. Dit keer gaat het om Sparta Rotterdam – AZ en Willem II – Feyenoord. Beide wedstrijden zijn het zeker waard om te kijken, al is laatstgenoemde waarschijnlijk een belangrijkere pot. Feyenoord en Willem II streden vorig seizoen beide voor een plek bovenin de ranglijst en deze wedstrijd zal bepalen of Willem II dit jaar weer mee gaat strijden voor Europese glorie.
De laatste Eredivisiewedstrijd van de dag is PSV – Fortuna Sittard. De Eindhovenaren hebben tot nu toe zeven punten in de wacht gesleept, terwijl Fortuna nog op haar eerste winst wacht. Wel heeft de ploeg al een puntje te pakken, want er werd gelijkgespeeld tegen AZ. Of de club wederom één van de titelkandidaten op zijn knieën kan krijgen. 







Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 4 oktober hieronder:



13.55 uur op Ziggo Sport: Leicester City – West Ham United, 14.50 uur op Ziggo Sport: Lazio – Internazionale, 15.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Levante UD – Real Madrid, 16.45 uur op Ziggo Sport: Manchester United – Tottenham Hotspur, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Aston Villa – Liverpool, 20.35 uur op Ziggo Sport: FC Barcelona – Sevilla CF

Buiten het Nederlandse voetbal om zijn er ook op de buitenlandse velden verschillende wedstrijden die de moeite meer dan waard zijn. In de Premier League staan een aantal wedstrijden op de planning, zoals Leicester City tegen West Ham United en Aston Villa tegen Liverpool. Toch vallen de wedstrijden in het niets met de kraker die om 16.45 uur start. Dan neemt Manchester United het op tegen Tottenham Hotspur.

Verder staat in de Serie A Lazio de wedstrijd tussen Lazio en Internazionale op de planning, terwijl in Spanje ook een paar mooie affiches gepland staan. Levante UD gaat namelijk de strijd aan met La Liga-kampioen Real Madrid, terwijl het nieuwe Barcelona van Ronald Koeman de strijd aangaat met Sevilla.

Tof weekend?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet echt
24+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie