OFFICIEEL: VVV haalt Joshua John terug naar de Eredivisie

Foto: OFFICIEEL: VVV haalt Joshua John terug naar de Eredivisie

Joshua John keert per direct terug in de Eredivisie. De aanvaller tekende vandaag een eenjarig contract met optie tot een extra jaar bij VVV, in Venlo.

De LImburgers schrijven over hun nieuwste aanwinst: “John trainde al enkele weken mee bij de geelzwarte equipe van trainer Hans de Koning. De 31-jarige Arubaanse international is echter géén onbekende in het Nederlands betaald voetbal. John werd in Alkmaar geboren en maakte in 2007 zijn debuut in het eerste elftal van Sparta Rotterdam. Daarna vertrok hij naar FC Twente. Vervolgens trok hij het tenue aan van FC Nordsjælland in Denemarken, wederom FC Twente, het Turkse Bursaspor en het Kazachse Qaysar FK Qızılorda.” Tevens was John jeugdinternational van Oranje.

De dribbelaar is erg blij met zijn transfer. “Ik vind het heel mooi dat VVV-Venlo me deze kans biedt op een terugkeer in de Eredivisie. Ik ben er dan ook op gebrand om te laten zien dat ik in het buitenland een completere speler ben geworden. Na alle buitenlandse avonturen is het daarnaast fijn om weer terug te zijn in Nederland om dichterbij familie en vrienden te zijn. Ik hoop op een mooie samenwerking met VVV-Venlo.”

En directeur Stan Valckx besluit: “Josua zorgt in de aanval met zijn speelstijl voor de nodige creativiteit. Dat hebben we in de oefenperiode ook gezien. Hij is een klassieke vleugelspeler die graag een mannetje passeert en daarvoor ook de actie én de snelheid in huis heeft. Daarnaast brengt Josua uiteraard de nodige ervaring mee die wij als club, zeker tijdens dit bijzondere seizoen, in onze selectie nodig achten om het verschil mee te kunnen maken in de Eredivisie.”

Goede aanwinst?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
59+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie