PSV wacht klap: “Daarvan gaan sowieso miljoenen verloren”

Foto: PSV wacht klap: “Daarvan gaan sowieso miljoenen verloren”

PSV moet deze zomer alle zeilen bijzetten om de coronacrisis door te komen. Commercieel directeur Frans Janssen is belast met de zware taak om zoveel mogelijk supporters en sponsoren aan boord te houden.

PSV heeft de supporters drie verschillende opties voorgelegd in het geval van verlengen. Het is nu aan de aanhang om te beslissen. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Bijna 16 miljoen euro haalde PSV volgens het laatste jaarverslag op met de verkoop van seizoenkaarten en losse tickets voor nationale en Europese wedstrijden. Nog eens zo’n bedrag kwam in de boeken door de exploitatie van het Philips Stadion.”

“Daarvan gaan sowieso miljoenen verloren, zo heeft de directie al ingecalculeerd. Hoeveel precies? Dat is onzeker, maar uit alles blijkt dat PSV de schade zoveel als mogelijk hoopt te beperken. Janssen schetste maandagmiddag in een video-gesprek met PSV-supporters alle scenario’s voor de gemiddelde fan voor volgend seizoen en ging geen lastige vragen uit de weg. Hij ziet ook kansen voor nieuwelingen, die de afgelopen jaren op een wachtlijst stonden voor een PSV-kaart”, aldus het ED.

De verschillende opties zorgen voor uiteenlopende discussies onder de PSV-aanhang. De all in-kaart heeft de voorkeur voor de club.”Zo is het namelijk ook: PSV heeft de centen hard nodig. Veel miljoenen die de afgelopen jaren langzaam maar zeker aan het eigen vermogen zijn toegevoegd, kunnen in de corona-crisis zomaar verdampen.”

Komt PSV deze crisis goed door?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
355+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie