De beste voetbaluitzendingen van déze week

Foto: De beste voetbaluitzendingen van déze week

Nu de voetbalwereld tot stilstand is gekomen, is menig voetbalfan op zoek naar een alternatieve wijze om toch van voetbal te genieten. Ter vervanging wordt een greep gedaan naar het archief en zijn oude wedstrijden terug te zien. Wij zetten de beste voetbaluitzendingen van deze week op een rij.

Maandag 4 mei

Deze week staan er wat minder voetbalprogramma’s op de planning dan gewend. Hoewel er nog genoeg te bekijken is, kun je deze week ook genieten van het heerlijke weer. Naarmate de week haar einde nadert wordt het weer steeds beter en dat is reden voor een lekkere wandeling buiten. Zodra deze is afgerond kun je genieten van het voetbal op de televisie. 

Een greep van de leukste uitzendingen van 4 mei hieronder:


12.30 uur op FOX Sports 1: Classic Match: FC Groningen – sc Heerenveen (2008-2009), 14.00 uur op FOX Sports 2: De jaren van Perez: Jaap Stam, 16.45 uur op FOX Sports 3: DOC: De Friese derby


Op deze maandag 4 mei, oftewel Dodenherdenking, raden we met opzet geen uitzendingen aan die tot na 20.00 uur uitgezonden worden. Dit natuurlijk in verband met de herdenking van de oorlogsslachtoffers waarbij twee minuten stilte gepast is. Om deze reden is het ongepast om uitzendingen aan te raden die de twee minuten stilte onderbreken.




Dinsdag 5 mei

Op Bevrijdingsdag 2020 is het dan eindelijk zover. Eens in de vijf jaar is deze speciale dag een vrije dag en dit jaar is dat het geval. Om deze reden is er dan ook genoeg voetbalplezier te vinden. Doordat we nog wel thuis moeten blijven, zetten we een extra groot aantal uitzendingen op een rij!



Een greep van de leukste uitzendingen van 5 mei hieronder:


12.00 uur op FOX Sports 3: DOC: De talentenfabriek, 13.30 uur op FOX Sports 1: DOC: De nummer 1 van Gelderland, 15.00 uur op FOX Sports 2: Teamgenoten: FC Utrecht (2007-2008), 15.30 uur op Ziggo Sport: Champions League MD06: Ajax – Bayern München 12 december 2018, 17.25 uur op Ziggo Sport: Champions League 1/8 finale: Real Madrid – Ajax 5 maart 2019, 19.50 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Juventus – Ajax


Woensdag 6 mei

Op woensdag moet er natuurlijk wel weer gewerkt worden, maar gelukkig is de week al wel weer op de helft. Een goede reden om dat te vieren met een toffe documentaire. Om de dag af te sluiten is er tevens een leuke special te zien en dus is de week weer lekker gebroken. 

Een greep van de leukste uitzendingen van 6 mei hieronder:


12.15 uur op Ziggo Sport Voetbal: Real Madrid – Leganés, 14.30 uur op FOX Sports 1: Classic Match: Feyenoord – Sparta (2016-2017), 18.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atalanta – AC Milan


Donderdag 7 mei

Voor velen zal donderdag 7 mei de moeilijkste dag van de week zijn. Niet alleen wordt het weer fantastisch, maar tevens is het de eerste dag deze week waarop twee dagen achter elkaar gewerkt moet worden. Gelukkig zijn er uitzendingen om je werkdag te verlichten. 

Een greep van de leukste uitzendingen van 7 mei hieronder:

11.30 uur op FOX Sports 1: Special Feyenoord TV: 50 Jaar De Eerste, 14.30 uur op FOX Sports 2: De jaren van Perez: Mark van Bommel, 18.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester City – Watford


Vrijdag 8 mei

Het weekend staat alweer voor de deur en dat is reden voor een feestje! Deze week staan zomerse temperaturen alleen ook op de planning voor vrijdag. Om deze reden is er wat minder voetbalgeweld dan gebruikelijk, maar een mooie selectie om van te genieten is het zeker! 


Een greep van de leukste uitzendingen van 8 mei hieronder:

12.15 uur op Ziggo Sport Voetbal: Premier League: Manchester United – Leicester City, 13.00 uur op FOX Sports 2: Tien jaar Terug: 2009-2010, 15.45 uur op Ziggo Sport: De Zolder van El Sierd Deel IV, 20.00 uur op Fox Sports 3: Classic Match: Heracles – Twente (2015-2016)

Op zondag staat er een leuke wedstrijd uit de Premier League voor je klaar die twee toppers tegen elkaar ziet strijden in Manchester. Het betreft niet de derby van Manchester, maar Leicester City dat op bezoek komt. Dat belooft een leuke pot te worden, zelfs als je de wedstrijd al eens eerder hebt gezien.



Natuurlijk kun je ook kiezen voor een wedstrijd op Nederlandse bodem of kun je terug naar de zolder van Sierd. De bekende verslaggever maakt samen met Ziggo een uitgebreide reeks waarin hij terug in de tijd duikt. Genoeg om uit te kiezen in ieder geval!

Trek jij deze voetballoze periode nog?

  • Ik wel hoor
  • Ik niet
56+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie