TRANSFERUURTJE: Overmars de fout in, Real Madrid ziet kans bij Mbappé

Foto: TRANSFERUURTJE: Overmars de fout in, Real Madrid ziet kans bij Mbappé

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Na Hakim Ziyech, David Neres en Zakaria Labyad hebben ook Ryan Babel en Quincy Promes zich laten zien in de ziekenboeg van Ajax. Maar liefst vijf potentiële buitenspelers zijn op dit moment dus niet okselfris. Op sociale media stelt men massaal dat het niet halen van São Paulo-aanvaller Antony nu wel extra pijnlijk is. Vlak voor de transferdeadline besloot Ajax nog een officiële poging te wagen. Naar verluidt wilde directeur Marc Overmars zo’n 25 miljoen euro betalen, maar de timing zat een deal in de weg. Tijdens het thuisduel met PSV roept dat toch enkele vraagtekens op.

Bij PSV blijft de crisis maar aanhouden en dus ging het ook bij Studio Voetbal weer over de Eindhovense chaos. Volgens Arno Vermeulen zit Mark van Bommel de clubleiding van PSV nog altijd dwars en werkt hij samen met zaakwaarnemer Mino Raiola. De agent heeft nu vier PSV-spelers in zijn stal en werkt volgens de NOS-commentator aan een machtspositie. Raiola laat in een reactie aan NOS-verslaggever Joep Schreuder weten zich niet te kunnen vinden in de lezing van Arno Vermeulen. “Allemaal onzin.”

In Rotterdam-Zuid groeit de roep om een extra jaar met Dick Advocaat als trainer van Feyenoord. Volgens Youri Mulder en Ruud Gullit heeft de Hagenaar zijn mond eigenlijk al voorbij gepraat. Voorafgaand aan het Ziggo Sport-programma Rondo zou Advocaat zich hebben uitgesproken over vorig seizoen. Gullit refereert aan dat voorgesprek: “Hij wil die derde plek heel graag, want dan zijn ‘we’ rechtstreeks geplaatst voor de Europa League en dan hoeven ‘we’ niet vroeg te beginnen. We hadden ‘m!”

[b]Buitenland:[/b]

Paris Saint-Germain walste afgelopen weekend met 5-0 over Montpellier heen, maar toch hebben de Parijzenaars een zure nasmaak aan het duel overgehouden. Sterspeler Kylian Mbappé clashte immers met coach Thomas Tuchel. Volgens de Spaanse sportkrant AS houdt Real Madrid de situatie in Parijs nauwlettend in de gaten. De Koninklijke aast al lange tijd op Mbappé en hoopt nu te kunnen profiteren van het conflict.


Waar speelt Mbappé volgend seizoen?

  • PSG
  • Real
  • Anders…
335+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie