Klaassen haalt schouders op: “Dat is dan maar zo”

Foto: Klaassen haalt schouders op: “Dat is dan maar zo”

Davy Klaassen is als Ajax-middenvelder terug op bekend terrein. Dinsdagavond speelt hij tegen Liverpool in de Champions League op Anfield, dat op loopafstand ligt van het Goodison Park van zijn oude club Everton.

Klaassen kijkt uit naar deze clash. “Liverpool staat nog steeds bovenin de Premier League en is nog steeds een Europees topteam”, vertelde de Ajacied op de persconferentie. Ditmaal kon hij gewoon met de selectie in het vliegtuig stappen. “Ik vond het wel lekker de vorige keer, een eigen vliegtuigje”, grapt hij verwijzend naar het gedoe rond FC Midtjylland vorige week.

Klaassen kijkt ondanks zijn moeizame periode bij Everton met goede herinneringen terug aan zijn tijd in Liverpool. Maar nu telt alleen het sportieve resultaat. “Ze zijn iets verzwakt, maar Liverpool is gewoon een Europees topteam. Dit zijn de mooie wedstrijden waarin we willen laten zien wat we kunnen.”

“Ik denk dat we in een goede vorm verkeren. We zitten er goed in en zij hebben wat blessures, maar we gaan ze zeker niet onderschatten”, aldus Klaassen. “Het is druk, maar je speelt bij Ajax om Champions League te spelen. Dan speel je dus elke drie dagen, dat is dan maar zo. Ik denk dat we allemaal heel blij zijn dat we om de drie dagen mogen voetballen. Vooralsnog hebben we ook weinig blessures dus we slaan ons er goed doorheen.”

Speelt hij de rest van zijn carrière bij Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
198+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie