Medisch incident werpt schaduw over bekerzege Leipzig

Foto: Medisch incident werpt schaduw over bekerzege Leipzig

Bekerhouder RB Leipzig heeft zich ten koste van 1899 Hoffenheim geplaatst voor de kwartfinales van de DFB-Polak. Veel reden voor juichen was er echter niet, door een medisch noodgeval voorafgaand aan het duel.

De hulpdiensten moesten buiten de Red Bull Arena in actie komen, om een onwel geworden supporter te reanimeren. Daarna werd de fan naar het ziekenhuis gebracht, het is niet duidelijk hoe het met diens toestand momenteel ervoor staat. De sfeer in het stadion tijdens de wedstrijd was veel minder uitbundig en de club communiceerde rond het duel op zakelijke wijze.

Leipzig won met 3-1 van Hoffenheim. De gastheren scoorden via Emil Forsberg, Korad Lainer en Timo Werner. Oud-Ajacied Kasper Dolberg maakte zijn eerste treffer voor de bezoekers. Leipzig schaart zich zo bij de laatste acht van het bekertoernooi, nadat VfB Stuttgart en Union Berlin dat al eerder deden. De ploeg van Marco Rose won de DFB-Pokal vorig jaar en kan nog altijd back-to-back gaan.

10+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie