‘Xavi Simons maakt ruiltransfer’

Foto: ‘Xavi Simons maakt ruiltransfer’

Waar ligt de toekomst van Xavi Simons? Momenteel speelt de Oranje-international natuurlijk voor RB Leipzig, maar hij is officieel eigendom van Paris Saint-Germain. Het is echter de vraag of de kleine technicus ook daadwerkelijk óóit in het Parc des Princes komt te spelen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Xavi Simons naar Liverpool?

Er gaan namelijk geluiden dat hij weleens als wisselgeld zou kunnen worden gebruikt. Dat zit zo: Paris Saint-Germain wordt momenteel prominent gelinkt aan Luis Díaz van Liverpool, die op Anfield Road de boot afhoudt wat betreft een contractverlenging. The Reds zijn volgens Sam Wallace van The Times bereid om de Colombiaanse vleugelspits te verkopen, maar alléén voor 85 miljoen euro.

Dat is natuurlijk een fiks bedrag, maar er zou eventueel wat afgeknibbeld kunnen worden als Xavi Simons bij de deal betrokken wordt. Die mogelijkheid wordt in ieder geval wel geopperd, omdat men bij Liverpool wel oren zou hebben naar zijn komst. Bovendien komen Díaz en de Nederlander natuurlijk in aanmerking voor dezelfde positie(s), waardoor PSG weer happig zóú kunnen zijn op een verkoop.

Overvol

Wel is het de vraag waar Xavi bij Liverpool zou kunnen spelen. The Reds beschikken immers over speler als Mohammed Salah, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo; noem ze allemaal maar op. Díaz zit geregeld op de reservebank bij de Premier League-topclub en met het oog op zijn ontwikkeling mag dat de hoofdrolspeler in dit verhaal natuurlijk niet gebeuren. Veel hangt af van de opvolger van Jürgen Klopp: wordt dat Rúben Amorim (Sporting Portugal)?

Dat Xavi Simons volgend seizoen níét bij RB Leipzig speelt lijkt wel vast te staan. Zijn tijdelijke werkgever zou hem maar al te graag nog een jaartje willen huren, maar daar ziet Paris Saint-Germain geen brood in…

Mooie transfer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5258+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie