Lieke Martens staat open voor transfer naar Ajax

Foto: Lieke Martens staat open voor transfer naar Ajax

Lieke Martens speelt voorlopig nog wel even voor FC Barcelona, maar in een interview met Voetbal International geeft ze aan dat ze (op termijn) openstaat voor een transfer naar Ajax. Van jongs af aan is ze al supporter van de Amsterdamse Eredivisie-topclub.

De international van de Oranje Leeuwinnen begint haar verhaal: “Natuurlijk lopen er altijd lijntjes. Ik snap die vraag ook wel. Ik zal eerlijk zeggen dat de rode draad in mijn leven eenzaamheid is. Daar lieg ik ook niet over. Ik ben vaak eenzaam, al vijftien jaar lang. Maar daartegenover staat mijn doorzettingsvermogen om de top te halen. Dat gaat niet vanzelf, daar heb ik hard voor gewerkt en veel voor gelaten. Nu ben ik daar waar ik altijd heen wilde.”

Martens gaat verder: “Barcelona is een van de topclubs in Europa, we hebben vorig jaar de Champions League-finale verloren, dit jaar werden we onterecht uitgeschakeld in de halve finale. Daar ben ik nog ziek van. Ik ben nog niet klaar. Integendeel zelfs. Ik heb niet voor niets twee jaar bijgetekend.”

Stiekem denkt ze echter al aan een transfer naar Ajax: “Daarna zit de kans er zeker in dat ik terugkom. Helemaal als ik kijk naar de ontwikkelingen hier. Het niveau is hoger, de faciliteiten worden beter en ook andere internationals keren al terug. De Eredivisie is echt goed bezig. Maar het allerhoogste niveau is nu elders, zo eerlijk moet je ook zijn. Het is geen geheim dat ik al van jongs af aan supporter van Ajax ben geweest, dus ik sta er zeker voor open. Maar wel op termijn.”

Zou jij dit tof vinden?

  • Ik zeker
  • Ik niet echt
833+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie