Watford haalt na vroege achterstand alsnog drie punten binnen

Watford heeft dinsdagavond met 2-1 van Norwich City gewonnen. De thuisclub kwam nog wel met 0-1 achter, maar via Dawson en Welbeck wist Watford de drie punten alsnog over de streep te trekken.

Het beloofde een bloedstollend duel te worden, aangezien Watford slechts net boven de degradatiestreep stond. Bij een overwinning van Norwich City, de hekkensluiter van de Premier League, zou de club bovendien dichterbij de veilige, zeventiende plaats komen.

De bezoekers kwamen al na vier minuten op een voorsprong te staan. Emiliano Buendia was het die Norwich City hoop gaf, maar binnen zes minuten was de stand alweer gelijk. De verdedigers van Norwich City konden niet voorkomen dat Craig Dawson met het hoofd de 1-1 binnen kopte.

De winnende treffer van Danny Welbeck was ongetwijfeld de mooiste van de avond. Na een snelle counter van de thuisploeg scoorde Danny Welbeck met een schitterende omhaal. Keeper Tim Krul kon de inzet van de aanvaller slechts nakijken.

Scoreverloop: 0-1 (4′) E. Buendia, 1-1 (10′) C. Dawson, 2-1 (55′) D. Welbeck