“Ik had het begrepen als hij naar Real Madrid was gegaan, maar naar dát Milan?”

Foto: “Ik had het begrepen als hij naar Real Madrid was gegaan, maar naar dát Milan?”

Leonardo Bonucci speelt nu weer bij Juventus, maar een paar jaar geleden besloot hij om van De Oude Dame naar AC Milan te transfereren. Zijn verdedigingskompaan Giorgio Chiellini snapte helemaal niks van die beslissing…

Football Italia citeert de oudgediende: “Zijn jaar bij AC Milan was anders. Het was zeker de verkeerde keuze om naar Milan te gaan, want hij had geen vrede met zichzelf. Leo werd aangepakt om wel duizend redenen. Ik voelde me daar rot door, want alles gebeurde in de weken dat we elkaar niet zagen. Ik weet zeker dat als het een andere keer gebeurd was, ik ervoor had kunnen zorgen dat hij zou blijven. Ze vertrekken altijd als ik er niet ben.”

Chiellini gaat verder: “Zijn jaar bij AC Milan was anders. Het was zeker de verkeerde keuze om naar Milan te gaan, want hij had geen vrede met zichzelf. Leo werd aangepakt om wel duizend redenen. Ik voelde me daar rot door, want alles gebeurde in de weken dat we elkaar niet zagen. Ik weet zeker dat als het een andere keer gebeurd was, ik ervoor had kunnen zorgen dat hij zou blijven. Ze vertrekken altijd als ik er niet ben.”

Het imago van Bonucci is niet helemaal terecht, aldus de Italiaan: “Buiten het veld is Bonucci heel anders dan het chagrijnige figuur dat we binnen de lijnen zien. Ik wil niet zeggen dat hij heel rustig is, maar hij is zeker niet zo opvliegend. Zoals bij iedereen, kan dat zo nu en dan binnen vijf minuten veranderen.”

Verkeerde beslissing om naar Milan te gaan?

  • Ja
  • Nee
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie