FC Utrecht walst volledig over Sparta Rotterdam heen

FC Utrecht heeft op zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. Nadat de club afgelopen week al de finale van de KNVB-beker behaalde, heeft het nu ook in de Eredivisie een fraaie overwinning geboekt. De club won met liefst 5-1 van Sparta Rotterdam.

FC Utrecht heeft in zijn eigen stadion goede zaken gedaan tegen Sparta Rotterdam. De gastheer had vanaf het begin van de wedstrijd de beste kansen, maar het eerste doelpunt bleef uit tot vlak voor rust. Het was Bart Ramselaar die ervoor zorgde dat de 1-0 op het scorebord verscheen. Na rust werd de score snel uitgebreid.

Zo werkte Adrián Dalmau op aangeven van Sean Klaiber de 2-0 binnen en was het nog geen minuut later alweer de beurt aan Simon Gustafson om de 3-0 binnen te werken. Ramselaar was niet veel later verantwoordelijk voor de 4-0 en Klaiber werkte de 5-0 binnen. In de slotfase deed Joël Piroe nog iets terug voor Sparta, maar de nederlaag was toen al een feit.

Had jij deze overwinning van FC Utrecht verwacht?