Torino-goalie Hart gaat in op mogelijke pikante transfer

Soccernews

Goalie Joe Hart stond tot voor kort nog tussen de palen bij Manchester City, maar na de komst van trainer Josep Guardiola bij die club mocht hij uitzien naar een nieuwe, tijdelijke werkgever. In het hier en nu houdt hij dan ook het doel van het Italiaanse Torino schoon, maar de Engelse topclub Chelsea zou hem definitief willen overnemen van City. Daar reageert Hart nu op.

In gesprek met de [i]Daily Mail[/i] zegt de keeper van het Engelse nationale elftal: “Dit seizoen zit ik bij Torino en het is moeilijk om verder dan dat en het spelen voor Engeland te kijken. Chelsea? Daar weet ik niets van. Ik kan me voorstellen dat ze boven veel praten, maar mijn focus ligt bij Torino en waar we dit seizoen gaan eindigen. Voetbal is een spel van meningen en sommige mensen denken dat ik een goede keeper ben, terwijl anderen van mening zijn dat ik nutteloos ben.”

Hart gaat verder: “Helaas voor mij is de mening van een van de mannen die de leiding heeft niet zo positief als nodig was. Het was wat het was. Ik zat in een situatie bij City waar mijn speeltijd begrensd zou worden, dus moest ik ergens anders gaan kijken. Ik had het gevoel dat Torino de beste optie was. Ik ga niet liegen, ik zat er niet met 25 aanbiedingen. Torino was een hele goede optie voor mij en ik keek er zeker naar uit om in de Serie A te gaan spelen. Ik zit bij Torino en ga alles geven voor de club, de cultuur en het voetbal. Ik heb nergens spijt van.”

Hart een goede keeper voor Chelsea?

  • Ja
  • Nee
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie