“FC Twente speelt het beste voetbal van Nederland”

Foto: “FC Twente speelt het beste voetbal van Nederland”

Marco van Basten heeft de loftrompet gestoken over FC Twente. Met sc Heerenveen staat de oefenmeester donderdagavond voor de tweede keer dit seizoen tegenover de Tukkers. Na een 1-1 gelijkspel in de competitie wacht nu een onderlinge bekerconfrontatie. Volgens [i]San Marco[/i] is de aanstaande opponent één van de titelfavorieten.

“FC Twente speelt het beste voetbal van Nederland en is belangrijke titelkandidaat”, liet Van Basten donderdag op een persconferentie in de aanloop naar het bekerduel weten. De keuzeheer had ook een boodschap aan het adres van zijn spelers. “We moeten alerter zijn in de duels, dat heeft ook te maken met professionaliteit.”

“We hebben geleerd van het duel in Enschede. Daar moeten we ons voordeel mee doen”, gaf de oefenmeester bovendien aan. Centrumverdediger Arnold Kruiswijk is niet op tijd fit om mee te spelen tegen FC Twente. In Friesland wordt vooral naar zondag gekeken, wanneer sc Heerenveen het opneemt tegen SC Cambuur in competitieverband. “Cambuur? Op de training praten we alleen over Twente. Die wedstrijd komt eerst en is daarom het belangrijkst”, weet Van Basten.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie