Zwaar afscheid: “Feyenoord zal altijd een plekje in mijn hart hebben”

Foto: Zwaar afscheid: “Feyenoord zal altijd een plekje in mijn hart hebben”

Feyenoord nam in januari van enkele spelers afscheid. Zo vertrok de jeugdige middenvelder Noah Naujoks naar ‘kleine broertje’ Excelsior, waar hij tot medio 2025 heeft getekend.

Naujoks (20) doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in. Dit seizoen maakte hij zijn debuut in de ploeg van Arne Slot, heeft bleef echter bij korte invalbeurten tegen Vitesse en Fortuna Sittard. Excelsior was nog op zoek naar een aanvallende middenvelder en kwam zo uit bij de stadgenoot op Zuid.

Op Instagram neemt hij afscheid van de Feyenoord-fans: “Door Feyenoord heb ik veel van mijn dromen kunnen waarmaken, zoals mijn debuut in een volle Kuip. Deze tijd bij Feyenoord zal voor altijd een plekje in mijn hart hebben.”

‘Stappen zetten’

Op de website van Excelsior zei Naujoks al: “Ik wil stappen blijven zetten en ik denk dat ik dat bij Excelsior kan doen. Het gesprek met de trainer en het verhaal van de club spraken mij enorm aan. Ik denk bovendien dat de speelstijl van Excelsior mij ligt en dat de club nu in de Eredivisie speelt is natuurlijk ook fantastisch. Ik wil mezelf bij Excelsior laten zien in het echte mannenvoetbal, want voetballen op het hoogste niveau is natuurlijk anders dan met de beloften van Feyenoord.”

Naujoks staat te popelen om aan de slag te gaan. “Ik was gisteren ook bij de wedstrijd tegen Ajax en de sfeer was toen ook goed. Het is een leuk team. De reden dat ik voor Excelsior heb gekozen is omdat ik denk me bij deze club verder te kunnen ontwikkelen. De kans op speelminuten is hier groter dan bij Feyenoord. Natuurlijk was het lastig om Feyenoord nog zo’n lange tijd te verlaten, maar voor mijn eigen ontwikkeling is dit wel een logische keuze.”

Gaat hij doorbreken in Excelsior 1?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie